2020-07-09 05:15

Trafic-record de pasageri pe aeroporturile din Capitală

 |  18:11
Trafic-record de pasageri pe aeroporturile din Capitală

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a înregistrat pe cele două aeroporturi din Capitală un trafic aerian de 4,21 milioane de pasageri şi 52.116 mişcări de aeronave (aterizări şi decolări), în primele şase luni ale acestui an.

Numărul pasagerilor care au tranzitat pe aeroporturile internaţionale “Henri Coandă” şi „Aurel Vlaicu” în primul semestru din 2015 a înregistrat o creştere relevantă, de 12,58%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, creându-se astfel premisele atingerii pragului de 9 milioane de pasageri în întreg anul 2015, a informat CNAB, într-un comunicat. Evoluţia numărului de pasageri devansează semnificativ tendinţa generală înregistrată la nivel european. Numărul mişcărilor de aeronave a crescut cu 8,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti operează în prezent 31 de companii aeriene, care transportă pasageri către 70 de destinaţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-27Parerea ta...

JAF LA CFR CALATORI ?
27 Iul 2015

DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014-2015 de la CFR Calatori? Ar fi interesant si nu numai… Oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat in acest moment), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS privat, in acest moment), Carmen Maria Popescu(director achizitii), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(sef oficiu juridic),Claudiu Dumitrescu(inculpat), Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(manager privat) Litra Marcel,Mantoiu Cornel , etc? Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz