2019-10-19 15:12

Traian Băsescu a discutat cu directorul Chevron despre angajarea tinerilor români

 |  14:51
Traian Băsescu a discutat cu directorul Chevron despre angajarea tinerilor români

Administraţia Prezidenţială a anunţat că, în cadrul întrevederii pe care preşedintele ţării, Traian Băsescu, a avut-o cu directorul general al Chevron Europe, Derek Magness, şeful statului i-a invitat pe reprezentanţii companiei să analizeze posibilitatea ca un număr „cât mai mare” de tineri români să fie angajaţi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Administraţia Prezidenţială, în cadrul întrevederii, preşedintele Traian Băsescu a vorbit despre importanţa transferului în România de experienţă dobândită de compania Chevron în exploatările de gaz de şist din Statele Unite ale Americii, ca o contribuţie la dezvoltarea şi la asigurarea securităţii energetice a ţării noastre.

Sursa citată mai precizează că şeful statului i-a invitat pe reprezentanţii companiei să analizeze oportunitatea ca un număr cât mai mare de tineri specialişti care au absolvit universităţile româneşti să poată fi angajaţi în activităţile pe care compania le desfăşoară în diferitele zone din ţară.

Directorul Chevron Europe Exploration and Production, Derek Magness, a prezentat, stadiul dezvoltării proiectului în România şi perspectivele pentru evaluarea cantităţilor de gaze de şist existente în ţara noastră.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-03-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray