2019-08-18 14:04

Tranzacționezi la bursă? Iată cum poți câștiga o excursie!

 |  19:41
Tranzacționezi la bursă? Iată cum poți câștiga o excursie!

Bursa de Valori București lansează o loterie prin care câștigători vor fi investitorii care tranzacționează pe platforma sa. O serie de tranzacții vor fi premiate cu excursii city break, cele mai multe în orașe europene. Extragerea cea mai importantă va fi pe 4 mai, la împlinirea a 150 de ani de la lansarea monedei naționale, leul, iar premiul cel mai mare va fi o călătorie de 6 zile în Kenya, unde investitorii vor putea vedea lei adevărați.

O loterie prin care vor extrase aleatoriu tranzacții care îi vor duce pe investitorii săi în mai multe călătorii de tip „city break”, dintre care cea mai exotică este cea în Kenya, unde câștigătorii pot vedea lei adevărați.

Demersul este inițiat de operatorul de piață BVB pentru atragerea atenției investitorilor de retail către piața de capital și oportunitățuile oferite de aceasta, spune Lucian Anghel, președintele Consiliului de Administrație al Bursei, prezent astăzi la evenimentul de lansare de la deschiderea ședinței de tranzacționare.

La concurs pot participa toți investitorii individuali de la BVB, singura condiție fiind aceea de a realiza măcar o tranzacție. Fiecare investitor se va putea înscrie cu câte 100 de tranzacții. Premiile oferite de agenția de turism Paravion vor consta în excursii de tip „city break”, în Dubai și orașe europene precum Munchen, Amsterdam, Istanbul, Catania, Valencia, Milano, Praga, Londra, Berlin, Viena, Bruxelles și Barcelona.

Extragerile vor fi lunare. 150 de tranzacții vor fi alese aleatoriu, iar tranzacția cu cea mai mare valoare va fi considerată câștigătoare. Loteria este organizată și pentru a marca 150 de ani de la lansarea monedei naționale leul. Pe data aniversară de 4 mai va fi și cea mai importantă dintre extrageri, în care va fi acordat premiul cel mare, o excursie cu cazare pentru 6 nopți în Kenya, unde vor putea fi văzuți lei adevărați.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray