2019-11-15 00:17

ULTIMA ORĂ: Aviz negativ pentru Ordonanța taxelor. Guvernul o AMÂNĂ pentru vineri

 |  17:01
ULTIMA ORĂ: Aviz negativ pentru Ordonanța taxelor. Guvernul o AMÂNĂ pentru vineri

Consiliul Economic și Social a avizat negativ proiectul ordonanței de urgență prin care Guvernul introduce noi taxe, inclusiv așa-numita „taxă pe lăcomie”, îngheață o serie de drepturi ale bugetarilor și amână majorarea punctului de pensie până la 1 septembrie 2019, cu derogare de la prevederile legale în vigoare. Ordonanța nu va mai fi adoptată în ședința de astăzi a Cabinetului Dăncilă, ședință care a început în prezența președintelui Klaus Iohannis, ci va fi discutată vineri.

Ordonanța care introduce noi taxe nu va mai fi discutată și adoptată în ședința de astăzi a Cabinetului Dăncilă. Ordonanța va face subiectul unei ședințe extraordinare de Guvern, vineri. Până atunci, textul va suferi noi modificări.

Surse citate de Hotnews spun că pe text au fost deja operate o serie de modificări. Printre acestea, comisionul de administrare de la Pilonul II de pensii se va reduce de la 2,5% la 1%, iar contribuția pe care companiile energetice vor trebui să o plătească la ANRE se reduce de la 3% la 2% din cifra de afaceri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-20Parerea ta...

ANONIM
20 Dec 2018

ALTA MINARIE A LUI VILCOV SI COCALARUL DE CATIFEA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray