2019-11-15 15:24

Vânzările de pachete turistice în Creta, Rhodos şi Lefkada au crescut cu 30% în iunie, bugetul de vacanţă ajunge la 600 euro

 |  23:03
Vânzările de pachete turistice în Creta, Rhodos şi Lefkada au crescut cu 30% în iunie, bugetul de vacanţă ajunge la 600 euro

Insulele greceşti sunt cele mai căutate destinaţii pentru luna iunie, volumul pachetelor vândute în Creta, Rhodos şi Lefkada fiind mai mare 30% în primele cinci luni ale lui 2016, faţă de perioada similiară a anului trecut, potrivit datelor agenţiei online de turism Paravion. Românii alocă pentru sejururile în aceste insule circa 600 de euro de persoană. Pentru a se bucura însă pe deplin de sejururile lor, agenţia de turism le recomandă turiştilor să evite sezonul de vârf, când insulele sunt mai aglomerate, iar căldura și tarifele sunt mai mari.

Românii au cumpărat pachete turistice în insulele greceşti cu precădere în luna mai, cu promoțiile de early booking, și în prima jumătate din iunie, când au apărut deja oferte speciale pentru plecări în aceeași lună. "Astfel, circa 60% din totalul ofertelor Paravion pe Grecia au fost achiziţionate în intervalul mai – iunie", arată compania într-un comunicat.

Bugetul mediu alocat de românii care și-au rezervat pachete turistice pentru luna iunie în Grecia se ridică la 600 de euro de persoană şi include biletele de avion, taxele de aeroport, 7 nopţi de cazare cu demipensiune la un hotel de 4 stele, dar şi transferul între aeroport şi hotel.

”Turiștii aleg aceste destinații pentru că au acces la numeroase activități: se pot relaxa pe plajele cu priveliști impresionante, pot practica sporturi acvatice și pot avea parte de experiențe cu o bogată încărcătură culturală. Este de preferat ca turiștii să își rezerve și una sau două zile pentru explorarea insulei alese ca destinație de vacanță. Printre atracțiile care merită vizitate în Creta, spre exemplu, se numără Palatul minoic din Knossos, Rethymno și Chania”, a declarat Remus Vișan, directorul general al Paravion.

Există turişti care au optat şi pentru pachete premium în insulele elene, cele mai scumpe vândute de Paravion ajungând la 2.350  de euro de persoană.

Paravion este cea mai mare agenţie de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray