2020-02-29 03:20

Veste imensă pentru pensionari! Cine va primi bani în plus la pensie

 |  11:44
Veste imensă pentru pensionari! Cine va primi bani în plus la pensie

Veste imensă pentru românii care au ocupat aceste funcții. Vor primi mai mulți bani la pensie. Vezi mai jos cine sunt cei vizați.

Este vorba despre indemnizațiile speciale, pentru care, în anumite situații s-au reținut contribuțiile la sistemul public de pensii. Așadar, ele ar fi trebuit înscrise în carnetul de muncă pentru a fi luate în considerare la calcularea pensiei. În cazul în care respectivele venituri nu au fost înregistrate, românii au nevoie de obținerea unei adeverințe de la deținătorii de arhive.

Aceste indemnizații cresc pensiile:

”- Indemnizația acordată șefului de echipă sau brigadă, acordată, de regulă, operatorilor economici din industria tradițională (construcții, drumuri, poduri, îmbunătățiri funciare, etc).

– Indemnizația pentru personalul navigant și însoțitorilor de zbor.

– Indemnizația de care beneficiază cadrele de conducere din învățământul superior pentru perioadele în care au ocupat și funcții de conducere în instituții conexe (spitale, direcții sanitare, instituții de cercetare).

– Indemnizația acordată cadrelor didactice care cumulează două sau mai multe funcții (director, director adjunct) în învățământul primar, dar și o funcție de profesor universar.

– Indemnizația pentru conducerea formației de lucru în activitatea încărcări-descărcări.

– Indemnizația pentru conducătorul formației de lucru de docheri.

– Indemnizații în domeniul farmaceuti, când sunt exercitate două funcții, una de conducere, alta operativă.”, potrivit Dcbusiness.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-17Parerea ta...

CINEVA
17 Mai 2019

Cine va mai crede? Mintiti in fata. Ne pare rau ca sunteti, ca desi nu vrem va cunoastem, voi inafara de promisiuni, nimic decat majorari de preturi. Nici inflatia nu o tineti sub control, nu respectati legea ce voi ar fi de asteptat sa o respectati, voi ca partid social... mintiti, voi nu sunteti partid social, voi sunteti zbanghii imbogatiti ce au jefuit un popor intreg.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine