2020-07-09 04:48

VEȘTI pentru proprietari: Contractele de ÎNCHIRIERE nu se mai înregistrează la Fisc

 |  17:55
VEȘTI pentru proprietari: Contractele de ÎNCHIRIERE nu se mai înregistrează la Fisc

Modificarea are loc în contextul în care veniturile din chirii se pot declara, mai nou, printr-un nou mecanism fiscal și folosind o nouă declarație (formularul 212).

Normele Codului fiscal se vor modifica curând, conform unui document pus în dezbatere săptămâna trecută, astfel încât să dispară cerința înregistrării la Fisc a contractelor de închiriere din care rezultă veniturile impozabile, potrivit avocatnet.ro.

Nu vor mai trebui duse la Fisc contractele de închiriere de către cei care obțin venituri din chirii, nici în 30 de zile de la încheiere, nici mai devreme și nici mai târziu.

Necesitatea de a duce contractele la organul fiscal va dispărea din normele de aplicare a Codului fiscal, odată ce vor fi modificate printr-un proiect de hotărâre de Guvern pus în dezbatere la Ministerul Finanțelor Publice săptămâna trecută. Actul va trebui adoptat de Executiv și publicat în Monitorul Oficial ca să se aplice efectiv.

În proiectul de norme în dezbatere nu se mai regăsește obligația de a duce contractul la Fisc în 30 de zile de la încheiere, iar acest aspect e subliniat și de inițiatorii proiectului, în normele fundamentale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-24Parerea ta...

ANONIM
24 Apr 2018

Deoarece RO a fosta adusa in ultimii 28 de ani in stare EXCEPTIONALA, de necesitate TREBUIE CAT MAI URGENT INFIINTATA CURTEA MARTIALA, ca materie prima EXISTA destula..............................ESTE UNICA SOLUTIE PENTRU A MAI SALVA CEVA DIN NEAMUL ROMANESC............CURAJ..................VEDETI SPATIILE COMERCIALE SI INDUSTRIALE LUATE CU JAPCA DE CATRE CEI CARE AU CAPTURAT RO IN 1989.................
COADA DRACULUI
24 Apr 2018

DRACU MAI STIE CE FACE , MOROCARUL DE LA FINANTE SI PUSCARIASUL TIGAN VILCOV - DRAGNEA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz