2019-08-18 08:10

Vicepremierul Daniel Constantin face anunțul: Ce se întâmplă cu IMPOZITAREA DIFERENȚIATĂ

 |  16:57
Vicepremierul Daniel Constantin face anunțul: Ce se întâmplă cu IMPOZITAREA DIFERENȚIATĂ

Vicepremierul Daniel Constantin a declarat, duminica, la Digi 24, ca in Guvern exista o "discutie" pe tema introducerii unor impozite diferentiate pentru anumite tipuri de venituri, masura ce ar putea sa se aplice din 2018, insa da asigurari ca nu va fi modificata cota unica de 16% in integralitate, transmite News.ro.

Intrebat daca se ia in calcul de catre Guvern anularea cotei unice, Constantin a spus ca exista discutii privind o posibila impozitare progresiva.   "Aici stiti ca este o discutie, nu neaparat, dar exista o discutie ca din 2018 sa se vina cu acea impozitare, cum sa spun, in functie de veniturile pe care le au cetatenii. Asta este o discutie pe care o vom avea la momentul respectiv", a spus el.   Aceste discutii ar urma sa aiba loc in cursul anului 2017. Ulterior, intrebat din nou daca se va renunta la cota unica, vicepremierul a precizat ca ea va ramane, dar vor fi introduse noi forme de impozitare pe venit.   "Cota unica ramane, dar sunt alte forme pentru alte tipuri de venituri care se vor lua in calcul", a explicat el.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-08Parerea ta...

DABONE
08 Ian 2017

Stimabile Daniel, m-as simti jignit daca as comenta ineptiile tale.Saracul de tine!
ANONIM
08 Ian 2017

Tot ce veti primi de la mafia psd veti da inapoi inzecit fraierilor.
BOULE!
08 Ian 2017

Dacă faci ce-ai făcut și la AGRICULTURĂ...vorba unuia pentru TOATĂ CLASA POLITICĂ DE IERI, DE AZI ȘI DE MÂINE CARE V-AȚI BĂTUT JOC ȘI VĂ BATEȚI JOC DE ROMÂNI: ÎNDRĂGI-V-AR CIORILE ȘI SPÂNZURĂTORILE!
ALTUL, CITÂNDU-L
08 Ian 2017

PE EMINESCU: Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece, Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece? Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă, Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela, Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa? Prea v-aţi arătat arama sfâşiind această ţară, Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară, Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei, Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei! Da, câştigul fără muncă, iată singura pornire; Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire. Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici; Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici. Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei, Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni, Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!
EU CITIND
08 Ian 2017

Citesc si plang.Citesc. Fara cuvinte.Bravo frate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray