2020-08-14 17:47

Vicepremierul Viorel Ștefan îi dă REPLICA președintelui. Cifrele execuției bugetare

 |  21:27
Vicepremierul Viorel Ștefan îi dă REPLICA președintelui. Cifrele execuției bugetare

Veniturile bugetului general consolidat la patru luni, ianuarie-aprilie 2018, se situează la un nivel de 89,6 miliarde de lei, în creştere cu 11,8% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017, a declarat marţi vicepremierul Viorel Ştefan.

"În calitate de vicepremier al Guvernului României, coordonator al activităţilor economico-financiare, vă prezint informaţiile privind execuţia bugetară pe care Guvernul le are disponibile la această oră şi ele vizează rezultatele la patru luni, deci trimestrul I plus luna aprilie. Fac precizarea că aceste cifre sunt asumate de Guvern, asupra lor nu există nicio îndoială asupra exactităţii acestor cifre. Atunci Ministerul de Finanţe va obţine informaţiile complete pentru a raporta execuţia pe luna aprilie, respectiv pe 25 mai, vom veni în completarea cifrelor pe care vi le prezint în această seară. La patru luni, ianuarie-aprilie 2018, veniturile bugetului general consolidat se situează la nivel de 89,6 miliarde de lei. În comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului 2017, creşterea înregistrată este de 11,8 %", a declarat Viorel Ştefan.Vicepremierul a precizat că suma de 89,6 miliarde de lei "include atât suma încasată din activitatea ANAF, cât şi sumele care se încasează din operaţiuni care nu sunt gestionate de ANAF, cum ar fi fondurile europene, operaţiuni financiare, operaţiuni de capital şi altele asemenea". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-08Parerea ta...

D,CIOBOTARU
09 Mai 2018

Hai ca-i de tot rasul daca n-ar fi de plans.D-le Stefan,Presedintele a facut analiza la finele trimestului ,nu la 4 luni.Nu mai fac alte comentarii.
ANONIM
09 Mai 2018

ACEASTA NULITATE, zoaie, latura, UMANA ESTE PARLAMENTAR DE CAND ERA LUPU CATEL. De unde sa vina binele poporului roman..... PRIVIREA INTELIGENTA SE POATE EVALUA LA FEL DE SIMPLU PRECUM FIZICUL UNUI SPORTIV CAMPION. LA ACEST DOBIDOC PRIVESTE CA UN BOU.......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz