2020-07-04 13:13

Victor Ponta anunţă acord Guvern-Coaliție pe tema rectificării bugetare

 |  13:33
Victor Ponta anunţă acord Guvern-Coaliție pe tema rectificării bugetare

Premierul Victor Ponta a anunţat miercuri, într-o postare pe Twitter, referitor la rectificarea bugetară, că reprezentanții Guvernului și cei ai Coaliției au ajuns la "un acord și sprijin politic" pentru agricultură, sănătate și autorități locale.

"Meeting Guvern-Coaliție politică referitoare la rectificarea bugetară! Acord și sprijin politic pentru sănătate, agricultură, autorități locale!", a scris premierul Victor Ponta.

Prim-ministrul a afirmat, marţi, că rectificarea bugetară este una pozitivă, care se înscrie în țintele asumate și convenite cu instituțiile financiare internaționale.

"Ideile principale se referă la asigurarea resurselor bugetare pentru salariile la medici. (...) De asemenea, trebuie să rezolvăm într-un mod mai înțelept problema cu care se confruntă încă câteva mari orașe ale României referitoare la încălzire — și aici e vorba și de București, de Constanța, de Galați, unde, pe de o parte, nu putem să-i lăsăm pe oameni să înghețe în case, pe de altă parte, însă, administrațiile locale trebuie să-și facă treaba așa cum și-au făcut-o în multe alte orașe unde nu sunt probleme la începutul iernii. De asemenea, partea de finanțare pentru ajutorul de minimis pentru IMM-uri și o problemă pentru care nu eram pregătiți, dar pentru care trebuie să fim pregătiți și anume despăgubirile în agricultură în urma secetei din acest an", a explicat premierul Victor Ponta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-21

In legatura cu acest articol...

Victor Ponta: România este singura sau cea mai de succes poveste a FMI
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz