2020-08-08 04:03

Victor Ponta, la BNR unde discută cu Mugur Isărescu despre reducerea TVA

 |  13:37
Victor Ponta, la BNR unde discută cu Mugur Isărescu despre reducerea TVA

Premierul Victor Ponta se află la Banca Naţională a României (BNR), unde se consultă cu guvernatorul Mugur Isărescu asupra variantelor de reducere a TVA.

Prim-ministrul a afirmat anterior că vrea să discute cu Mugur Isărescu înainte ca, marţi, să fie luată o decizie în acest sens.

Victor Ponta a mai spus că marţi va fi decisă, în Guverm, reducerea cotei standard de TVA sau diminuarea TVA la produse alimentare.

Premierul Victor Ponta a anunţat recent că Guvernul intenţionează să decidă în luna aprilie reducerea, din luna iunie, a taxei pe valoarea adăugată, urmând să stabilească dacă va fi diminuată cota standard de TVA, de la 24% la 20%, sau TVA la produse alimentare de bază, de la 24% la 9%.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-06Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
06 Apr 2015

ISARESCU a furat banii pensionarilor , de la fondul de pensi . Trebuie tras la raspundere .
C. CONSTANTIN
06 Apr 2015

Ar fi o decizie bine venita pentru foarte muti oamneii din Romania care din nefericire pentru ei si familiile lor traiesc intr-o saracie extrema fara nici un drept sau speranta la un trai decent. Te trezesti la varsta de 45 de ani dat afara dupa 25 de ani de munca la Petrom iar spernat ca cineva isi va face mila de tine sa te mai reangajeze este aproape nula. Care este solutia pentru acesta categorie de oamneii cu familii si copii? Pentru mass-media si politicienii din Romania ar trebui sa fie primordiala aceasta problema grava cu care se confrunta multe persoane. Normal ar fi ca dupa 25 de ani de munca la o singura firma sa nu mai poti fi dat afara fara nici un motiv ( din motive de restructurare) tinand cont cate miliarde au fost delapidate de la firma Petom. Cei cu salarii enorme nu au cum sa stie ce insemna disperarea, neputinta si drama unui parinte care nu are nici macar posibilitatea sa puna o paine pe masa. Asi dori sa-l intreb pe domnul Poanta care este solutia pentru acesti oamni care nu au dreptul la existenta cu alte cuvinate la un loc de munca??
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz