2019-10-20 03:43

Viorica DĂNCILĂ a trimis Corpul de control la TAROM

 |  23:55
Viorica DĂNCILĂ a trimis Corpul de control la TAROM

Corpul de control al premierului Viorica Dăncilă a început, luni, un control la compania TAROM, urmând a se verifica inclusiv situatia a doua aeronave Airbus A310, vândute în 2018.

Practic, controlul dispus de Dăncilă va consta „în verificarea respectării dispoziţiilor legale privind organizarea şi funcţionarea TAROM S.A., regulile care guvernează sistemul de administrare şi control, precum şi circumstanţele în care două aeronave Airbus A310 au fost înstrăinate în anul 2018”.

Trebuie precizat că, anul trecut, fostul ministru al Transporturilor, Lucian Şova, a numit ilegal membrii Consiliului de Administraţie de la Tarom, adică fără respectarea prevederilor OUG nr.109/2011, având grijă să-i numească doar pe criterii clientelare, așa cum a fost cazul șefului său de cabinet, Mihai Hură, a ginerelului directoarei juridice a ministerului, Tiberiu Ţiclea, sau a secretarului general Elena Petraşcu. În plus, Şova a impus în fruntea companiei TAROM, ca director general, un dealer auto din zona Timişoarei, Werner-Wilhelm Wolff, care n-a avut nicio tangenţă cu problematica TAROM, în afară poate de faptul că a zburat pe rutele operate de această companie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-28Parerea ta...

ANONIM
29 Ian 2019

UMBLI CU FARMECE SI CU FATA GHICITOARE BULIBASEI DIN ZALAU , IN GUVERN . ESTI TIGANCA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray