2020-08-10 02:46

VODAFONE a lansat abonamentele 5G în România

 |  14:42
VODAFONE a lansat abonamentele 5G în România

Vodafone a anunţat, miercuri, ca a lansat abonamente 5G în România. Decizia vine la o lună după activarea primelor staţii radio în reţeaua mobilă Supernet 5G. Compania de telefonie extinde acoperirea 5G în Cluj-Napoca şi Mamaia.

”Această premieră naţională vine la o lună după activarea primelor staţii radio 5G în reţeaua mobilă Supernet 5G ce permit românilor să aibă acces la specificaţiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultimă generaţie”, se arată în comunicat.

Red Infinity 17 şi Red Infinity 25 sunt primele abonamente 5G ce oferă trafic de date nelimitat în reţeaua Supernet 5G.

”Suntem foarte mândri să fim printre puţinii operatori de la nivel global şi primul din România care au lansat servicii şi ofertă comercială 5G. Acest lucru vorbeşte despre angajamentul nostru de a ne consolida poziţia de lideri în inovaţie, nu doar la nivel local, dar şi la nivel global asigurându-ne că utilizatorii din România au oportunitatea de a experimenta tehnologii de top. Ne menţinem angajamentul de a ne continua misiunea şi investiţiile pe termen lung în tehnologii de ultimă generaţie pentru a susţine şi a dezvolta societatea digitală românească în era vitezei”, a declarat Mostafa El Beltagy, Director Customer Business Unit, Vodafone România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz