2020-06-03 13:27

Volintiru a demisionat din Consiliul de Administrație al Romgaz

 |  13:40
Volintiru a demisionat din Consiliul de Administrație al Romgaz

Adrian Constantin Volintiru, membru în Consiliul de Administrație al producătorului de gaze natural și electricitate Romgaz Mediaș (SNG), a demisionat vineri din funcția pe care o deținea.

"Consiliul de Administraţie a luat act de notificarea domnului Adrian-Constantin Volintiru privind renunţarea la funcţia de administrator al Romgaz SA începând cu data de 13 iunie 2014, urmând ca selecţia noului membru al Consiliului de Administraţie pentru postul rămas vacant, să fie realizată conform prevederilor legale şi statutare", potrivit unui comunicat al companiei transmis vineri Bursei de Valori Bucureşti.

Adrian Volintiru a mai fost director la Rompetrol, Relad şi Vulcan Bucureşti.

Compania Romgaz este controlată de stat, prin Ministerul Economiei, care deţine 70% din capital.

Ceilalţi ocupanţi ai locurilor din CA al Romgaz sunt Aurora Negruţ, Ecaterina Popescu, Eugen Dragoş Doroş, Virgil Marius Metea, Petrus Antonius Maria Jansen şi David Klingensmith.

 Adrian Volintiru a fost, în perioada noiembrie 2012-noiembrie 2013, preşedinte al Autorităţii de Administrare a Activelor Statului. La finele anului trecut, Volinturu a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, post din care a fost retras după ieşirea PNL de la guvernare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine