2020-07-07 13:39

Week-end „plin” pentru ministrul Răzvan Cuc: două zile, două vizite în teritoriu

 |  11:43
Week-end „plin” pentru ministrul Răzvan Cuc: două zile, două vizite în teritoriu

Gorj şi Caraş Severin au fost cele două judeţe în care ministrul Răzvan Cuc a fost prezent sâmbătă şi duminică.

Deşi sfârşitul de săptămână este o periodă dedicată, de regulă, odihnei, ministrul Transporturilor şi-a continuat „periplul” prin ţară în cele două zile ale week-endului trecut.

Prima oprire a fost în judeţul Gorj, unde ministrul Cuc a mers cu veşti bune: lansarea licitaţiei pentru porţiunea rămasă neexecutată pe Centura Târgu Jiu.

“Astăzi sunt în vizită la Târgu Jiu, acasă la bunul meu prieten, Mihai Weber, președintele PSD Gorj. Un bun prilej pentru a anunța că, săptămâna viitoare, lansăm licitația pentru porțiunea rămasă de executat din obiectivul de investiții Centura Târgu Jiu.

Nu este singurul nostru proiect în această zonă extrem de importantă pentru România.

Împreună cu oficialitățile din județ am discutat despre multe alte obiective de investiții.

Îi anunț, totodată, pe toți locuitorii județelor Gorj și Dolj că am lansat documentele pentru studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru cea mai importantă investiție regională: DRUMUL EXPRES Târgu Jiu - Craiova.

Alte 2 importante proiecte vor fi în curs de realizare în acest an: în aprilie vom scoate la licitație podul de la Lainici și tot în acest an vom lansa proiectarea și execuția pentru DN 67B Scoarța – Pitești” – anunţa, sâmbătă, pe pagina sa de facebook, ministrul Răzvan Cuc.

A doua zi – duminică, 31 martie, ministrul Cuc era prezent în Caraş Severin, un nou prilej de a aduce veşti îmbucurătoare pentru oamenii din acest judeţ:

“Astăzi am continuat seria vizitelor în teritoriu, la colegii mei, din județul Caraș Severin. Aici, împreună cu doamna deputat Luminița Jivan, președintele PSD Caraș Severin, am vizitat 2 obiective de infrastructură importante pentru această zonă.

Totodată,vreau să vă spun și mai multe noutăți cu privire la ceea ce vom face pentru locuitorii din județ:

În primul rând, DN 57 va fi modernizat în regie proprie de către DRDP Timiș. Mai precis drumul între Oravița – Moravița – Moldova Nouă.

Apoi, tot în acest an, vor fi turnate covoare asfaltice pe DN57A pe tronsonul Pojejena – Socol.

Veștile bune nu se opresc aici: în luna aprilie vom lansa licitația publică pentru studiul de fezabilitate a Drumului Expres Caransebeş-Reşiţa-Voiteg.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-01

Mai multe imagini:
Week-end 'plin” pentru ministrul Răzvan Cuc: două zile, două vizite în teritoriu
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz