2020-04-06 16:20

Adio, pică frunza, şi-i galbenă (blondă) ca... Udrea

 |  18:38
Adio, pică frunza, şi-i galbenă (blondă) ca... Udrea

Până acum, ministrul dezvoltării şi turismului îmi dădeaimpresia unui personaj din desenele animate: să zicem, pasărea după care fugecoiotul. Coiotul ar putea fi Ludovic Orban. O scenă demnă de predat în şcolilede PR s-a petrecut la ultima audiere în Comisia parlamentară condusă de coiot.Acesta a luat cuvântul şi a bătut câmpii: ce-i cu comisa, ce vrea ea, părinţiiei ştie? (sic!). Manualul i-ar fi spus că, în primele 3 minute, când televiziunilesunt în direct, trebuie să transmită toate acuzaţiile, să desfiinţeze adversarul,silit apoi să se scuze jumătate de oră. Plăcerea de a vorbi degeaba l-a lipsitpe coiot de ocazie. Udrea a primit cuvântul, a spus că nu recunoaştelegitimitatea Comisiei, apoi l-a lăsat să vorbească singur, la uşa liftului. Pasăreaa scăpat, bomba pregătită de coiot i-a explodat acestuia în faţă.

Astăzi, coioţii au cam dispărut din peisaj: care e laplajă, care la o reuniune a Internaţionalei Socialiste. Pasărea contiuă săalerge, neobosită, dar nu pe drum, ci pe un buştean care se prăbuşeşete încanion. Buşteanul e PDL, aflat în cădere liberă. Grăbindu-se în sus, în vremece partidul pe care se sprijină o ia la vale, Udrea reuşise să rămână laaceeaşi altitudine politică. Spectator fiind, aproape că te aşteptai să ajungăpe sol ferm, să se salveze, în timp ce buşteanul se pierde în hău. Şi iată căse produce un accident. Nu, pantofii cu toc cui sunt o simplă speculaţie aOpoziţiei, nu se supără nimeni pentru asta: în fond, i-a dat, nu i-a luat de laoameni. Frunzuliţa ar putea s-o facă să se împiedice. Dacă logoul era urât saunu aducea clienţi, n-ar fi fost o problemă. Măcar era al nostru. Dar aşa, să nereprezinte o creaţie a cine ştie cui, reprodusă de artiştii Copy şi Paste... Mă,ăştia au ajuns să fure şi de pe internet, nu le mai ajunge bugetul, o să spunălumea. Desigur, firma poartă răspunderea, dar totuşi, o impresie proastă desprecine a selectat-o şi a controlat-o tot rămâne. Imaginea de profesionalismcreată de Elena Udrea s-a dus ca frunza-n vânt.

Cât despre slogan,aici am şi eu o idee. Poate o mai fi postat-o cineva pe net şi o să fiu acuzatde plagiat, dar „Grădina Carpaţilor” m-a dus cu gândul la vizita Papei IoanPaul, în care, orice s-ar spune, crede mai multă lume decât în Ilie Năstase.Ilustrul Pontif a spus atunci despre România că e „Grădina Maicii Domnului”. Aldracului să fie, Doamne Iartă-mă, funcţionarul de la turism care nu a făcutmăcar un pliant cu citatul ăsta!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine