2020-08-15 23:03

Anchilozaţi în manipulare

 |  18:45

P24

Indecizia partidelor de a-şi numi candidaţii pentru scrutinul electoral pentru locale nu face bine nimănui. Partidele dau dovadă de multă lipsă de imaginaţie şi de imaturitate politică în alegerea candidaţilor, considerând electoratul dus cu pluta. Când PSD numeşte o persoană care a eşuat la alegerea preşedintelui prin marketingul greţos pe care l-a făcut, asta se numeşte dispreţ faţă de inteligenţa alegătorilor. Mai mult, ni se inoculează ideea că doamna Firea stă bine în sondajele interne, dar când i se cere să-şi spună părerea despre candidatul liberal Ludovic Orban, ea vorbeşte tot de Băsescu şi de guvernarea Boc.

Ca soţie de primar, ai putea crede că se mai discută în casă probleme de administraţie locală, că va pune şi ea întrebări, că mai citeşte o lege. Pe Gabriela Firea ar putea să o voteze doar talibanii psd-işti, care pun ştampila pe cine li se spune. Ludovic Orban ar fi pe placul electoratului care l-a votat şi pe Oprescu. Are replici pe buze, ştie să cânte, să se distreze şi mai ştie şi ceva administraţie locală. Manipularea grosieră a electoratului este atât de evidentă anul acesta încât pe mulţi îi vor îndepărta de la vot. Ce politică e asta, când dai mesaje că doi primari sunt de neclintit! Şi asta mai ales când ştie toată lumea că au comis fapte penale, când oamenii aşteaptă în fiecare zi să fie săltaţi de procurorii DNA. Un blat politic greţos, cu un partid al generalilor care nu face nici cât o clasă de ambsolvenţi fără bac. Cu un primar care şi-a luat diploma la 32 de ani, înainte de montarea camerelor de luat vederi în clase, dar „uită” să plătească bursele de merit copiilor. Altul care şi-a atârnat stelele pe umeri ca într-un pom de Crăciun, preferă să tacă decât să răspundă acuzaţiilor, preferă să te hărţuie prin tribunale, decât să dea drept la replică. Cât bun simţ îţi trebuie să te laşi de primărie la 67 de ani?! Dacă mai câştigă un mandat va Onţanu va depăşi vârsta de 70 de ani, dar rămâne anchilozat la conducerea primăriei de la sectorul 2 doar pentru că ţine captiv un electorat dependent de ajutoare sociale şi plimbă pensionarii pe la mănăstiri la preţuri prohibitive. Atitudinea partidelor este ca un cor al autiştiştilor. Degeaba strigau tinerii că vor altă clasă politică, că vor oameni noi, nu musai tineri. Corupţia ucide nu doar oameni, ci şi oraşe, iar noi toţi contribuim la asta alegând oameni care nu ne merită şi lipsiţi de viziune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-28Parerea ta...

EXCELENT ARTICOL!
24 Feb 2016

Vă întreceți pe sine...parcă am fi vorbit noi! Îmi plac articolele Dvs...
LIANA TOBYAS
26 Iul 2019

D na Firea vorbeste de catastrofala guvernare a guvernelor voastre de dreapta Niste incompetenti rai si criminali Ati ucis 11 000 000 de oameni ,nu voi direct ci inaintasii vostri ,,ilustri '' criminali care acum dau nume la diverse bulevarde ale Bucurestiului Voi ati ramas cu aceeasi rautate si tendinta de crima La Colectiv ati ars 67 de tineri ca sa ajungeti la guvernare si ati avut o guvernare de tot rasulApoi sustineti un alt hot si vanzator de copii pentru organe Un evazionist si hot de case SIKTIR! Uitativa ce comportament are babuina voastra curva sau gorghiu tot la fel Rele si vipere !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz