2020-01-29 12:53

Animalul politic şi căţelandrii. Despre Traian Băsescu, desigur

 |  17:28

Roland Cătălin Pena

Este limpede! Nu s-a născut dresorul care să îmblânzească animalul politic din Traian Băsescu.

Exilat în pădure, iese de acolo, pe calea internetului şi a undelor, ca tovarăşul Cioară al lui Ceauşescu pe calea aerului, ca să asmută câinii puterii şi opoziţiei, deopotrivă. Care e puterea şi care e opoziţia, stabiliţi fiecare dintre dumneavoastră, stimaţi concetăţeni.

Fără el, orice s-ar zice şi oricum ar fi, viaţa politică este pustiu. Ponta o ţine una şi bună că lucrează la Palatul Victoria ca să trăim noi, ăilalţi, bine, iar Iohannis tace şi nu face. Pe mulţi încă îi mai încurcă neica nimeniul, civilul, fostul, ex-dictatorul, ori cum îl mai numesc cei cărora timp de 10 ani le-a stricat apele şi li le tulbură şi după trecerea în rezervă. Vânt în pupa!

Luni, şeful statului în funcţie se consultă, din nou, cu partidele parlamentare, la Cotroceni. După prima experienţă, e tare probabil ca invitaţii să-i recomande o nouă destinaţie exotică, cu plaje largi, cum ne-a demonstrat Preşedintele Soare că-i place. După experienţele Miami şi Madeira. De ţară are grijă fosta USL, cu largul său concurs, după cum zicea sâmbătă Băsescu. Să vedem ce părere are şi Diaspora despre trebşoara asta.

În ăst timp, Congres mare la UDMR, cu candidat unic. Trăiască conducătorul iubit, Kelemen Hunor! Care, reales, a anunţat lumea că liderii Uniunii condamnaţi definitiv nu sunt vinovaţi, ci victime ale sistemului. Ba, ca să nu rămână mai puţin minicinoşi decât Victor Viorel Ponta, cer reducerea TVA la 9% la facturile de întreţinere şi utilităţi - apă caldă, gaz, electricitate, încălzire -, pentru a ajuta familiile să trăiască mai bine. Să moară de necaz Marko Atilla care a ales să-şi trăiască restul vieţii la Budapesta, de scârba Justiţiei române.

Să fim bine înţeleşi, Traian Băsescu nu a fost, nu este şi nu va fi vreo lumină pe cerul patriei. Dar faţă de ăia cu care dă de pământ... este! Atât am putut noi, boborul, produce la vârf în 25 de ani. Am merita să ne tragem câte 25 de perechi de palme, nu?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-21Parerea ta...

STIMABILE!
19 Apr 2015

Basescu, alaturi de gasca de derbedei intrati in politica postdecembrista (cu f.mici exceptii - spre ex.Partidul Romania Unita care are politicieni tineri si cu creier gen Bodan Diaconu si inca unul destul de destept si visceral in comentarii, cotracarand derbedeii din celelalte gasti) restul....sunt PENALI, ORDINARI si VREDNICI de a infunda PUSCARIA PE VIATA!
NU VREA SA CREADA
19 Apr 2015

ca a fost ‘cineva’ si ca nu mai este, ca lumea s-a prins cine este si nu-l mai vrea! Am vazut un om orbit de ura, dand pe dinafara de auto-suficienta (‘eu sunt cel mai bun analist’), plin de aroganta in general…. cu romanii ‘lui’, in schimb prea-plecat (aproape pupincurist) cu presedintii altor state! Am vazut un fost presedinte care n-a vrut sa raspunda la intrebari, acum eschivandu-se prin nestiinta, cum ca n-ar fi fost ‘de meserie’ ori menirea lui sa le stie pe toate…ACUM – ca el controla de fapt f.bine ‘statul de drept’, justitia, guvernul, inclusiv serviciile! Am vazut cum hahaia (radea ca prostu-n targ) cand i s-a spus ca este raspunzator de disparitia sindicatelor; am vazut cum i se schimonosea fata intr-un rictus de fiinta gen Aliens, de parca un pic mai avea si i se descarna fata in plina audienta (ca atunci cand iesea dracovenia aia extraterestra, dintoasa si baloasa… de te miri unde, cautand sa clantaneasca in fata ta, ca apoi sa te infasce, bagandu-te intr-un cocon, nu inainte de a-ti inocula o specie anormala ca a lui, in tine);
MI-A PLACUT
19 Apr 2015

de Rares Bogdan care si-a facut intrarea ca un om cu personalitate, pus la punct dpdv vestimentar (ca de obicei), incheindu-si nasturii de la sacou, pregatit de confruntare, de un dialog, cu o mima si o inima deschisa! Faptul ca i-a simtit TARIA si disponibilitatea spre ORICE fel de dialog sau confruntare directa (prin intrebari si raspunsuri), acesta a fost punctul culminant pt.Basescu – n-a crezut ca da peste un om care n-o sa taca rusinandu-se de el, dand un pas inapoi sau alaturea de drum…cand a sesizat aceasta hotarare si stapanire de sine a lui Rares Bogdan, neavand de-a face cu un molau, si-a vazut propria atitudine IN OGLINDA pe care n-a suportat-o, drept pt.care l-au apucat dracii, iesind Alienul din el:) P.S. Animalului politic Basescu, ii place sa e auda monologand la nesfarsit, nu este pentru dialog – ii repugna!
PT.REALITATEA:
19 Apr 2015

1. tin sa-l felicit de Rares Bogdan (ai fost TARE, mi-a placut la nebunie c-ai venit la emisiune, in schimb n-ai avut cu cine jongla prin dialog pt.ca animalul politic Base' s-a eschivat - tragand LAS si STUPID 'pe dreapta') ; 2. invitatilor din studiou care au dovedit ca au BUN SIMT si MASURA spre deosebire de FOSTUL PRES care-l manca vesnic nasul (a bataie) prin agresivitate, ducand in derizoriu discutia, pe un alt fagas, numai sa nu fie nevoit sa raspunda cu subiect si predicat la intrebari pertinente, justificative (pana la urma…) a ceea ce-a produs el, impreuna cu guvernul Boc - HAOS, DEZORDINE, DEZNADEJDE! P.S. "Jocuri de putere" este o emisiune foarte bine realizata; este dinamica, este reala, neincercand sa edulcoreze realitatea bruta si grea a zilelor noastre! Si, nu-i asa - prin adevarul spus - dovedim ca 'trebuie sa iubim Romania in fiecare zi':)
MIRANDOLINA
19 Apr 2015

Deci, Cocalarul Pensat rares bogdan si-a rupt de la gura pungii nevestei cativa tzechini, ca sa-si plateasca niste postaci laudatori ! Dragilor, noroc ca nu va asumati o identitate reala, ca s-ar pisha cainii pe cracii vostri ! Sinteti ABSOLUT penibili toti astia care ati postat inainte, cred ca o sa dati toti creitzarii cu care v-a platit Cocalarul pe lamii si Triferment. Va recomand No-Spa, taie senzatia de voma. Ma duc sa iau si eu una, ca mi-ati facut scarba cu laudele voastre !
HA.HA! MIRANDOLINO!
19 Apr 2015

Judeci lumea dupe tine, care va sa zica:) Tzechinii din contra-partida (la asa 'raspuns') l-ai primit de la Qiombete (sau chiar tu esti, in varianta feminina :)))) In ce procent, draguta? 10%, 20% sau atat cat e nevoie sa nu-ti mai provoace voma, ca vad ca esti la curent cu anti-vomitive....scrii in timp ce conduci? Cum manevrezii lamaia din mana totodata cu tinerea covrigului in cealalta si, pe unde VERSI? Intre craci sau pe geam, afara?!
MIRANDOLINA
19 Apr 2015

haha, la ce nume ti-ai dat tu aici, bagi mina-n foc ca-s fomeie ? Daca ti-o arzi ? Hai bai, mai pune ceva laude, la adresa hrtmafroditului, ca altfel nu-ti capeti creitzarii !
RARES, HERMAFRODIT?
20 Apr 2015

Da'tu de unde stii travestitule (zis si Mirandolina), i-ai bagat mana-n chiloti luna de luna ca sa vezi cum se 'schimba' sau l-ai vazut pe vremuri - fiind nasu'care-o data vede putza finului?! Esti cam sensibil, ieftin la buzunar (deci, pensionar), si chiar bolnav (de oftica, in primul rand) de-i dai cu NoSpa, lamani si Triferment :))))
ION ION
20 Apr 2015

niste jigodii potaia plina de purici raie si alte boli lumesti si-a imbalosat catelandrii care incercau sa para niste pisoi dar sun la fel ca javra ordinara dupa chipul si asemanarea sa.totii sug de la tita patriei.
ION
20 Apr 2015

Felicitari, Domnule Presedinte Traian Basescu !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine