2020-04-07 17:28

Băse şi Boc salvează Galaţiul… Cum ţine un canibal cură de slăbire? Mănâncă pitici!

 |  20:03
Băse şi Boc salvează Galaţiul… Cum ţine un canibal cură de slăbire? Mănâncă pitici!

Punem pariu că Galaţiul va fi salvat? Pariem că după toată tensiunea asta în care trăim, în care suntem incapabili să ne înţelegem conducătorii că le mai cedează şi lor nervii în faţa furiei naturii, dar nu îşi pierd şi sângele rece care-i recomandă pentru a ne trece peste greutăţi, totul va trece şi cerul senin al verii va pune stăpânire pe România? Şi dacă Galaţiul scapă de la a fi şters de pe faţa pământului, spuneţi sincer, mai vă pasă de femeia apostrofată de preşedinte? Dacă salvează oraşul-mamă al siderurgiei româneşti sunteţi mai îngăduitori cu ei? Vedeţi cu o aură mai patriotică tăierile de salarii, mărirea TVA? Nu spun că au dat ei drumul la robineţii naturii doar pentru a-şi îmbunătăţi imaginea terfelită de realitatea economică, dar sunt convins că, dacă situaţia ar fi fost atât de dramatică pe cât se spune, din toată panoplia de VIP-uri care s-au perindat pe la inundaţii ar fi rămas doar Emil Boc. Omul care dacă nu s-ar fi născut, ar fi trebuit făcut în laborator de actuala putere!

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-29Parerea ta...

KARCOTASUL
06 Iul 2010

Opinia mea este ca in povestea ta... canibalii sunt reprezentati de PRESA care vor cu orice pret "un cadavru" sau in situatie limita se vor multumi si doar cu un... "nes".
PSDILICU
06 Iul 2010

nici nu gandesc altfel, pai cum adica , nu a spus Blaga ca face dig? e a facut, - a zis Blaga ca salveaza Galatiul? e , asta inseamna ca nu e obligat sa o si faca , -a promis el ca va baga hotii la bulau- eh acum nu se mai jefuieste decat o banca , doua pe zi. Cat despre Boc cateodata merita sa-ti pui intrebarea: oare o fi facut in laborator?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine