2020-04-03 21:07

Băsescu şi visul lui Ceauşescu: căutarea omului nou

 |  18:37
Băsescu şi visul lui Ceauşescu: căutarea omului nou

"PDL,dacă nu va fi rebranduit, să apară oameni mai puţin cunoscuţi, care au unpotenţial în spate şi pot duce mai departe istoria partidului, dacă nu, sunt deacord cu preşedintele că vom avea de pierdut mult. Este un semnal de alarmă pecare îl înţelegem cu toţii. La vremuri noi, oameni noi. Nu poţi câştiga lanesfârşit cu aceiaşi oameni. Suntem în perioada campionatului de fotbal.Franţa, Italia au jucat în finale, în urmă cu 4 ani, dar cu aceiaşi jucători nuau reuşit acum să iasă din grupe. Aşa şi noi, dacă nu vom reuşi să schimbămechipa, nu vom trece de grupe", a explicat Traian Igaş.

Igaş, liderul senatorilor PDL, este un om nou pentru marele public. Oricum, mainou decât Ioan Oltean sau Sulfina Barbu, de exemplu. Am putea spune că lui i-aridicat mingea la fileu Traian Băsescu. Cine ar mai putea fi nou? Aşa cumDumnezeu i-a cerut lui Lot să găsească zece drepţi, pentru a scăpa Sodoma, oriGomora, nu mai ţin minte, ar putea să-i ceară Zeus lui Igaş să-i găsească zecenoi în PDL. Boureanu a ajuns deja învechit în politică, odată ce l-a pus PNL,acum peste un deceniu, în CA al Loteriei Naţionale, acolo unde ar trebui săajungă oameni cu experienţă de o viaţă. Poate Teo ar fi ceva nou pentru PDL,dar tocmai a fost propusă la excludere, din cauza bulimiei. Prigoană a preferatgunoaiele , PDL-ului. Stolojan e în politică de pe vremea lui Roman şi Iliescusau, dacă vom considera că atunci a fost doar un tehnocrat, de pe vremea când atrimis o scrisoare de susţinere a candidaturii fostului preşedinte PSD directde la Washington. Falcă a îmbătrânit la DNA odată cu dosarul său, Solomon e camprins, în ultima vreme, pe Flutur îl ştim de când lumea jumulind găini şifonduri pentru aviară. În afară de Igaş, noi ar mai fi doar experţii de laCotroceni: Turcan (Raluca plus Valeriu), Voinescu, Lăzăroiu, Bota. Total, şase.Diaconescu (Dan plus Cristian), Oprea şi Sârbu... cam asta ar fi lista. ŞiUdrea, nici nu se discută.

Deci, se poate. S-ar găsi oameni noi, proaspeţi, numaibuni la capitolul imagine. Dacă la fiecare alegeri schimbi echipa, nu opăţeşti, ca Franţa sau Italia, dimpotrivă, ai numai de câştigat. Înţeleg de lapreşedintele Băsescu, tradus pentru mase de dl Igaş, că nu contează ce seîntâmplă în timpul meciului, poţi s-o dai în bară, să-i scuipi pe cei dintribune, să faci blaturi. Nu contează cum ai guvernat, că eşti de dreapta saustânga, cum bate vântul, nu importă ce ai promis şi ce ai făcut, totul e săapari cu “oameni mai puţin cunoscuţi”, dar cu potenţial de imagine, când viidin nou să ceri votul electoratului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-13Parerea ta...

PSDILICU
10 Iul 2010

asta da logica , cinste d-lui Igas, mai ca ai da copiii afara in ploaie de ciuda, adicatelea poti sa ucizi, sa furi, sa inseli , daca iti faci o operatie estetica ajungi in rai fara probleme( aviz d-lui Racoviceanu) ca Sf. Petru habar n-are pe cine gazduieste .
BAIETEL
10 Iul 2010

Am mai cunoscut un fost contemporan care avea mania restructurari unui popor in intregime! Aceiasi viziune ,aceiasi soarta!(Dar ala ,macar era patriot)
ZIARISTUL
11 Iul 2010

Domnilor Daniela Toba, Francsc Toba, Constantin Savoiu, Viorel Georgevici si Tudorel Dobre Ca participant la prima conferinta de presa a FMR din februarie 2010 dar si la recenta conventie din 29 iunie am ramas cu o mare nedumerire: CAND ATI FOST SINCERI ? atunci sau acum ? Doamna Toba in ce calitate faceti referire la federatie, in ce calitate l-ati dat afara si cum pe GROPAN si sunteti cumva seecretara particulara a domnului Degeratu asa cum ati fost si a domnului Chelaru?
LIVEYOU
11 Iul 2010

din pacate vidul de oameni de valoare in PDL atrage un val de "tineret", exact cel incantat de aavantaje imediate,ca doar nu de "platforma program"sau de ideologia partidului de care nu mai stie partidul insusi.Asa incat la "fabrica"daca sunt exact-am fost oripilati de un personaj nou:un parlamentar PDL,un tinerel obraznic,cu un zambet zeflemist si sigur de valoarea lui,impotriva prof.Atanasiu si D-na Zoe Petre care nu l-ar fi trecut clasa pe individ daca ar fi avut vreodata onoarea sa fie elev.
SOCRATES
12 Iul 2010

domnu "tonomat" ati uitat de magastarul tv MARCEL HOARAAAAAAAAAAAA, ca se pricepe la toate- l-am vazut eu pe micile ecrane :)))))))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine