2020-07-02 19:09

B.D. de la PSD, misiune îndeplinită pe Litoral!

 |  12:26
B.D. de la PSD, misiune îndeplinită pe Litoral!

Modul cum s-a pregătit deschiderea sezonului estival din acest an seamănă cu prima parte a filmului regizat, în 1971, de Mircea Drăgan - „B.D. la munte și la mare, numai că rolurile sunt puțin schimbate, iar actorii sunt membrii cabinetului Dragnea 3.

Brigada Fapte Diverse (prescurtată B.D.) a premierului Vasilica Viorica Dăncilă (V.V.D.) are sarcina să pregătească în bune condiţii deschiderea sezonului estival pe Litoral. Ca atare, maiorul Dobrescu, adică Viorica Dăncilă îi trimite pe membrii Brigăzii Fapte Diverse în control la mare, unde rolul căpitanului Panait este jucat de ministrul Turismului, Bogdan Trif, care este însoțit în această misiune de plutonierul Căpşună, adică de directorul Direcției de control din minister. George Boruna. și de sergentul-major Cristoloveanu - eternul om de control din Ministerul Turismului - Dorin Gherghina. În colaborare cu „miliţienii” constănţeni de la PSD, adică președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Ţuţuianu, și șeful OPC Constanța, Horia Constantinescu, membrii Brigăzii Fapte Diverse, cărora li s-a alăturat, de la București, locotenentul-major Paula Deleanu, alias ministrul de Interne Carmen Dan, și locotenentul Pârvulescu - ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneş, trebuie să inspecteze hotelurile, terasele și plajele. Practic, B.D. nu trebuie să-i urmărească pe Trandafir, Patraulea şi Gogu Steriade, ci doar să „descopere” și să „anihileze”  bandele de turiști care vin pe Litoral, în special în zona Vama Veche. Miniștrii Carmen Dan și Ioan Deneş au mers în zonele care arată cât de cât ok, adică nordul stațiunii Mamaia și zona Vama Veche, că doar nu era ca tovarăşii de la Capitală să piardă timpul prin Olimp, Venus ori Jupiter.

În plus, exista și riscul să între cu limuzinele de serviciu în vreo groapă ori să se împotmolească în scoicile de pe plajă. Ca atare, sâmbătă, căpitanul Panait, adică Bogdan Trif, și echipa sa, au descins pe Litoral și, cum era chiar ziua ministrului Turismului, s-a pus de un chef prelungit la un local de fițe din Mamaia. După chef, Brigada Fapte Diverse și-a mutat centrul de comandă la Vama Veche. Aici, ministrul Turismului va întâmpina 1 mai, cu mici și bere, alături de președintele CJ Constanța, Horia Ţuţuianu, având astfel ocazia să numere miile de mașini românești care stau cam o oră în vamă ca să treacă în Bulgaria. Nu cu treabă, ci în vacanță! Așa că, după 1 Mai, Brigada Fapte Diverse condusă de căpitanul Bogdan Trif va raporta conducerii PSD, adică tandemului Dragnea - Dăncilă, că misiunea de pe Litoral a fost îndeplinită cu succes și toată lumea așteaptă anunțul oficial al deschiderii sezonului estival! Felicitări, Brigada Fapte Diverse! 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz