2020-07-05 03:49

BULLSHIT-ul lui Dragnea

 |  15:27
BULLSHIT-ul lui Dragnea

Nu trecură nici două săptămâni de când Liviu Dragnea avu un vis ciudat care nu îi mai dădu pace deloc. Se făcea că tocmai fusese ales Stăpânul Universului, legiuitorul cel atotputernic al întregii galaxii la picioarele căruia fiecare pământean și marțian nu mai pridideau să aducă ofrande. Și, cum se bucura el de toate acestea și cum toată suflarea aștepta ca Atotputernicul să dea prima lui decizie, Dragnea hotărî: prima lui lege intergalactică va fi ca el însuși să fie nemuritor, să scape de judecata de apoi.

Cum se trezi în România zilelor noastre, anesteziat încă de efectul nemuririi și al atotputerniciei sale, Dragnea a pus mâna pe sceptrul puterii, și-a chemat noaptea cel mai fidel urmaș de la Ministerul Justiției și i-a înmânat onoarea de a face dreptate urmăriților penali și condamnaților pentru abuz în serviciu.

S-a închis apoi în turnul său de fildeș, mândru nevoie mare de decizia luată în numele dreptății supreme. Mai ieșea din când în când, întrebând pe câte un argat dacă e totul bine în țară. De frica șefului, nimeni nu i-a spus adevărul în față și nu i-a prezis catastrofa ce avea să vină de unde se aștepta mai puțin: de la cei care l-au pus pe scaunul măreției.

Zile întregi, habar n-a avut Dragnea că a dat-o în bară mai rău ca Nicușor Stanciu la Europene. Mai auzea din când în când vuietul mulțimii din Piața Victoriei, mai vedea câte un steag fluturând de departe, mai primea câte un telefon de la Grindeanu, supărat că nu poarte dormi din cauza protestelor. Dar, atâta timp cât toți argații și Mihai Gâdea îl asigurau că nu sunt decât cinci sorosiști plătiți și rătăciți care urlă, lângă câinii lor, în fața Guvernului, Dragnea ațipea mereu mulțumit.

După cinci zile, Dragnea a deschis televizorul: BULLSHIT! Toți supușii lui, care l-au adulat în campanie, până și teleormănenii lui, erau în stradă! Cu mic cu mare. Degeaba a încercat el să dea vina pe marea dezinformare, degeaba l-a scos pe Grindeanu la fereastră să le vorbească mulțimii despre legea tomatelor, oamenii nu se potoleau.

Și, cum înțeleptul mereu cedează primul, vorba lui Tăriceanu, Dragnea hotărî alături de comitetul de sfătuitori săi să renunțe la lege. Să ne spună că nu mai poate ține în frâu mânia românilor roșii care ard de nerăbdare să iasă cu milioanele în stradă să arate ce pot.

Așa că mai bine cedează el. Deocamdată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz