2020-02-24 14:56

“Capul lui Moţoc vrem”, în varianta stelistă

 |  20:02
“Capul lui Moţoc vrem”, în varianta stelistă

Spiritele s-au mai liniştit în Ghencea datoritărezultatelor bune din acest debut de sezon, însă fanii nu par să îşi fischimbat opinia în ceea ce-i priveşte pe Gigi Becali şi acoliţii săi.

Continuă să fie ostili conducerii chiar dacă nu o mai facla fel de vădit ca în sezonul trecut şi par să aştepte primele eşecuri cu IlieDumitrescu pe bancă pentru a declanşa un nou val de acuze la adresalatifundiarului. Mai ales că în ultima perioadă acesta a revenit în forţă pemicile ecrane.

Metehnele lui Becali ies din nou la suprafaţă, a începutsă vorbească tot mai des despre echipă, chiar anunţă titularii surpriză cucâteva ore înainte de meci şi promite că Steaua va câştiga detaşat titlul înacest sezon.

Aşa cum s-a întâmplat şi în ultimii ani, un nou scandal întreBecali şi suporteri stă să izbucnească din cauza atitudinii patronului, iaracum Piţurcă nu mai e disponibil pentru a-l salva.

Are în schimb o soluţie de avarie. Urât poate mai multdecât Becali de ultraşi, Valeriu Argăseală ar putea fi scos în faţă dacă faniise vor aduna la un nou protest la tribuna oficială. Asemenea nuvelei luiCostache Negruzzi „Alexandru Lăpuşneanu”, norodul va cere măsuri radicale. Pentru a avea din nou linişte,conducătorul suprem va renunţa la Moţoc din Ghencea şi ar putea scăpa din noubasma curată.

Rămâne de văzut însă cum va reuşi Becali să gestionezesituaţia din prezent şi dacă îşi va da seama că nu mai e cazul să întindăcoarda.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine