2020-02-24 08:20

Care este procentul PDL după îngheţarea pensiilor

 |  16:06
Care este procentul PDL după îngheţarea pensiilor

Evoluţia cazuluiVântu a ţinut mass-media cu ochii pe poarta arestului Rahova, dar ţara, întretimp, nu a stat în loc. Guvernul, de pildă, a dat o fugă până la Iaşi, unde aridicat o mie de case. Momentan, casele se înalţă pe hârtie şi singura macaracare se mişcă e “girafa” cu microfonul lui Boc. Dar ce bine le zice! Joi, adeclarat că Guvernul nu a vrut să impună măsuri dure de reformă, iar dacă ar fiexistat resursele necesare, nemulţumirile puteau fi rezolvate. Nimeni nu-lpoate contrazice, întrucât doar el singur ştie ce avea în cap, înainte să-llovească oul de Paşti.

Premierul, care esteşi preşedintele PDL, a mai afirmat că toate costurile politice au fost asumate,iar rezultatele vor apărea în anii următori, când se pregăteşte o creştereeconomică sănătoasă a României. Personalaş putea avea unele îndoieli, izvorâte din experienţa recentă. Doar ce ne-aspus premierul, în martie, înainte de tăierea pensiilor, că am îndeplinitcondiţiile din acordul cu Fondul, şi, o lună mai târziu, preşedintele ne-alămurit că, pentru a mai pupa un ban de la FMI, trebuie tăiate salariile şipensiile. Dacă am porni de la acest exemplu nefericit, ar trebui să spunemDoamne fere! Creşterea economică sănătoasă, prognozată de Emil Boc, s-ar puteadovedi un mare faliment.

Din fericire, numarelui public a fost adresat mesajul, ci parlamentarilor PDL, aşa căeventualul faliment îi priveşte pe portocalii. Este tot mai greu de presupus căîl crede lumea pe Boc, deci până şi mitraliera cu vorbe care l-a făcut celebrutrebuie să îşi aleagă ţintele, nu mai poate trage foc împrăştiat.

Costurile politice aufost asumate, le spune Boc alor săi. Cum ar veni un ”staţi liniştiţi lalocurile voastre”, de pe vremuri. Ştie tovarăşul ce face, s-a calculat, ieşimnoi la capăt. “Rezultatele vor apărea în următorii ani”, adică pe la locale,când îi doare mai tare pe politicienii PDL.

Totuşi, Boc ecinstit. El nu le-a spus şi ce fel de rezultate vor apărea. Miercuri, pensiileau fost îngheţate, vârsta de pensionare a crescut la 65 de ani, inclusiv pentrufemei, iar strategia fiscală pentru 2011 profilează un dezastru în Sănătate,Educaţie şi Agricultură. Cu ce bani va deveni România importatoare “exclusivă”de alimente? Cu banii trimişi acasă de “stranieri”, pe care pedelistul Brânzăvrea să-i impoziteze cu 1 la sută. Cam atât va fi, de altfel, şi rezultatulelectoral al partidului. Amin.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-16Parerea ta...

PINTEA
20 Sep 2010

PDL,este singurul partid care icearca sa echilbreze platile cu incasarile si sa repare inechitatile privilegiatiolor,acordate in dispretul legilor si a bunului simt.Haitele privilegiate,inarmate cu televiziuni si ziare,au pornit o campanie de descreditare si minciuni cum nu a mai existat in istoria Romaniei impotriva guvernului Boc.Pt ca nu i-au gasit nici-un motiv legat de afaceri sau coruptie,fiind cel mai corect si cinstit prim ministru din ultima suta de ani.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine