2020-07-09 15:24

Cazul Dragnea. Fi-le-ar ţărâna uşoară!

 |  18:09

Roland Cătălin Pena

Noul maestru al combinaţiilor din PSD, după trecerea în rezervă a lui Viorel Hrebenciuc, trăieşte o imensă dramă, fiind condamnat puţin la un an cu suspendare. Liviu Dragnea, pentru cine încă nu s-a prins, simte că i s-a făcut o mare nedreptate. Partidul rezonează cu martirul său şi încearcă să tragă mortul pe Academiei. Vezi Doamne, d-aci încolo activiştii de partid vor mobiliza oamenii la vot cu inima în chiloţi, iar electoratul va evita masiv urnele de frica procurorilor.

Nici o vorbuliţă că, în frunte cu Dragnea, liderii PSD au continuat campania electorală şi în duminica referendumului din 2012, au instigat la falsificarea rezultatului votului, de s-a ajuns în unele localităţi ca prezenţa să bată spre 200 la sută, şi au scos, fără frică de Dumnezeu, morţii din morminte.

Ca un amănunt, campania electorală se terminase vineri la miezul nopţii.  Însă asta e valabil doar pentru oameni cu respectul legii, ceea ce la PSD nu e cazul. Şefii numitului partid fiind învăţaţi, din 1990 încoace, să tremure legea în faţa lor. Or, surpriză, nici măcar procurorii şi judecătorii nu mai tremură, luându-şi nasul la purtare şi rolul în serios.

Drama noului maestru al combinaţiilor ar fi şi mai mare deoarece, potrivit propriilor declaraţii, fratele său „a murit din cauza acestui dosar“. Cu tot respectul pentru morţii pe care Liviu Dragnea şi grupul infracţional din care face parte calcă pentru a rămâne la putere, fratele a decedat în august 2013, la vârsta de 58 de ani, după o lungă suferinţă pricinuită de un nenorocit de cancer. Fie-i ţărâna uşoară!

Grav bolnave, conform diagnosticului pus de însuşi şeful celui mai cinstit guvern, Victor Viorel Ponta, sunt măsura impozitării baccişului şi supraacciza pe carburanţi, aia care trebuia să meargă în autostrăzi, dar n-a avut unde. Iată însă că din cauza lor nu a murit nimeni. Guvernul pare bine, sănătos. Fi-le-ar ţărâna uşoară!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-20Parerea ta...

IULIA TABACU
21 Mai 2015

Eposibil ca fratele lui Dragnea sa fii facut injectii cu apa in loc de interferon cum au facut atitia romani bolnavi de cancer ironia soartei ca s a si se fura tot in tara
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz