2019-10-23 00:29

Ce-ar fi: Tăriceanu, premier… PNL

 |  19:52

Răzvan Mateo Mateescu

Ani grei, de propagandă deșănțată, cu televiziuni și alte instituții de presă aservite și-au arătat rezultatele la aceste alegeri parlamentare: PSD a obținut cel mai mare scor din istoria sa. Procentul e cu atât mai mare cu cât prezența la vot a fost una modestă. Practic, sub 20% din români au votat acest partid și au decis pentru toți.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu postul de premier. Va ieși cu scandal pentru că PSD îl va propune pe Dragnea-condamnatul? Sau președintele PSD, într-o mare generozitate și modestie, va sta deoparte.

Deocamdată nu a trecut șocul rezultatelor, dar primele mișcări au apărut la PNL, unde Gorghiu și Bolojan și-au anunțat demisia. Cioloș își declară regretele pe Facebook, vorbind de tinerii care nu au venit la vot. Dragnea nu a prea zis mare lucru luni, dar încep deja să sară subalternii din teritoriu să latre la Iohannis, să îl amenințe că dacă nu îl pune pe șeful lor premier îl suspendă. Deh, iubirea de șef e mare.

Între timp Soroș râde printre miliardele lui de importanța pe care i-o dă propaganda PSD dintr-o țară oarecare pentru el. Și evreu, și ungur, Soroș a fost combinația perfectă pentru strategia de manipulare pusă la care de PSD și acoliții.

Cea mai murdară făcătură este cea despre implicarea lui în tragedia de la Colectiv, chipurile ca o dezvăluire de la Anonimus. Mamaie de la țară nu știe ea de astea, dar nici nu îi era adresată ei marea invenție de la RTV-ul lui Ghiță. Iată că PRU a intrat… nu. Dar prietenul Ponta va avea grijă de el.

Băsescu ajunge în Parlament cu tot cu partid. A intrat și Tăriceanu, care a reușit să spargă liberalismul și să își facă jucăria proprie cu care duce lupta contra justiției sau împotriva cui vrea el.

USR a făcut un scor mare la nivel național, chiar dacă mai mic decât se așteptau cei ce și-au pus speranța în această formațiune.

Ce e bine, e că PSD va putea să facă aproape ce vrea, din ceea ce se poate face cu majoritatea simplă, făcută cu ALDE. Dacă va avea și majoritate pentru modificarea Constituției, cu atât mai bine. Și să aibă toată puterea, să arate ce pot. O să le stea în coastă Iohannis, dar poate îl dau afară dacă nu e cuminte. Să își aplice programul de guvernare, cu toate promisiunile.

O să asistăm și la eliberarea „politicilor”, cum le spun ei la pușcăriașii închiși pentru corupție? O să ieșim din UE? Dar din NATO? Ne va anunța Dragnea, că acum a câștigat, deci poate să spună chiar și adevărul.

Dar ce-ar fi ca PNL să îi propună lui Tăriceanu postul de premier? Hohotul de râs ar fi cosmic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-14Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
12 Dec 2016

PAI FSN-PSD ESTE O OLIGARHIE MAFIOTA CARE A ACAPARAT ROMANIA PRIN CRIMA TEROARE SI JAF.......ORICE E POSIBIL.....SA VINA CU PREMIER CARLOS SACALUL...... EL CHAPO GUZMAN.......OSAMA BIN LADEN..............BIVOLARU...........NASTASE...........DRACU MAI STIE CE FEL DE SATANIST BLESTEMAT.......AU O HERGHELIE DE CURVE LA BIVOLARU.........O S AIBA D-N-A DE CARAT CU AUTOBUZELE MARFA PROASPATA LA PUSCARIE.......ASA CA DE CE NE MAI PUNEM PROBLEME
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cei trei mușchetari, Liviu, Victor și Călin Cum facem? Mai consultăm Constituția când spune unul, altul, că e încălcată? Liviu și Victor, dar și Călin, spun despre Klaus că a comis o asemenea prostie declarând că nu va numi un penal în funcția de premier. Mai precis nici condamnat, nici urmărit
04 Oct 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray