2020-04-07 13:31

Ce a plătit Boc cu funcţii şi a cumpărat cu impozitul pe drepturi de autor

 |  19:03
Ce a plătit Boc cu funcţii şi a cumpărat cu impozitul pe drepturi de autor

Şcoala de PRa regimului BăBoc este singurul domeniu din această guvernare care maifuncţionează cât de cât . Joi, a fost supus, chipurile, dezbaterii publice unnou proiect de modificare a Codului Fiscal, prin care Guvernul face ceea ceştie mai bine: ia! Practic, se dublează cota pe care o vor plăti cei care obţinvenituri din activităţi independente.Evident, actorii, scriitorii şi, mai ales, jurnaliştii au început să protesteze.Faptul că au acces la canalele de comunicare le dă posibilitatea să-şi propage rapidmesajul, dar oferă un răgaz şi Guvernului. Exact asta doreau cei din PalatulVictoria: să apară câţiva “elitişti” care fac spume la tv, astfel încât marelepublic să creadă că ordonanţa loveşte doar în intelectuali. De fapt, sute demii de mici meseriaşi, taximetrişti sau profesionişti care au ales PFA ca să-şiplătească taxele, conform legii, nu ca să facă evaziune, vor suferi oimportantă pierdere de venit, pe lângă pierderea de vreme la coadă, de care s-aîngrijit guvernul Boc 4.

IndiraCrasnea, preşedintele Clubului Român de Presă, a anunţat că nu mai au sensîntâlnirile între organizaţiile sindicale şi Executiv. Uite, de aia nu mai poate Boc! Cu preţul unorposturi oferite parlamentarilor PDL, acesta a reuşit din nou să mai cumpereceva timp. PDL a făcut, însă, cea mai proastă afacere. Este exclusă o revenireîn sondaje pe baza aducerii lui Nimeni, Nu-lcunoaşte Nicimamalui sau a chiar a domnuluiAnonimul în guvern. Poate doar Valeriu Tabără să reuşească o calmare aspiritelor în rândul sindicaliştilor din agricultură, dar protestele cucaracter exploziv se amorsează în oraşe. Aici vor ieşi, în toamnă, mii deoameni în stradă pentru a dărâma regimul BăBoc, nu la Vadu Luncii. Efectuladucerii parlamentarilor PDL alături de Boc nu va fi repararea imaginiipremierului, ci prăbuşirea imaginii parlamentarilor. Practic, tot partidul aparticipat la dezastru, nu mai e nimeni care să stingă lumina la sediu, după cese va începe bubuiala. Aşa că Traian Băsescu va fi singurul lider care îşipoate trece pe răboj distrugerea a două partide: PNŢ şi PDL.

Ce contează?Boc îşi prelungeşte, astfel, agonia, destul de profitabilă, se pare, de vremece se agaţă cu atâta disperare de funcţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-04-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine