2020-07-02 13:29

Cercul Vieţii

 |  12:07
Cercul Vieţii

Alpha. Am avut un vis, nu de mult,dar nici acum nu am reuşit să-i extrag toate învăţămintele şi de aia mă gândescîncă la el. Se făcea, ca în toate visele, că m-am întânit cu un om. Eu vă spunsincer că nu cred că era Dumnezeu, deşi m-a cam lăsat să înţeleg asta. Era untip normal, ca fiecare dintre noi... sau poate noi eram după chipul şiasemănarea lui, nu are importanţă. În fine, îmi zice "Am un cadou pentrutine, e mare lucru. Vreau să te gândeşti bine înainte de a-mi da unrăspuns"... "Nu mă mai fierbe, spune odată!". Se uită în ochiimei şi-mi vorbeşte răspicat: "Pentru tine rup o singură dată CerculVieţii. Alege o persoană din apropierea ta şi o transform în nemuritor!"

"Pe bune?" Nu mă grăbea nimic, aşa că amconvenit să vorbim în noaptea următoare, când trebuia să-i dau răspunsul. M-amtrezit fericit, doar urma să fac nemuritor un om iubit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-03-11Parerea ta...

ILIE DE LA SCULARIE
07 Aug 2010

Stiamte domnule Racoviceanu, fara a avea deloc intentia de a minimaliza mesajul si incarcatura textului dvs. si in deplina independenta de acesta, mi-am amintit o gluma legata de "intalnirile cu Dumnezeu". Sau poate nu este o gluma... Este vorba de o afirmatie, conform careia "daca cineva cu Dumnezeu, acest fapt se numeste sfintenie; daca cuiva i se pare ca ii Dumnezeu, aste s-ar numi schizofrenie".
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz