2020-02-22 13:13

Cine eşti dumneata, Elena Udrea? Formele şi fondul

 |  18:53

Roland Cătălin Pena

Multe femei oftează cu jind văzându-i poşetele sau talentul cu care se mişcă pe tocuri de firmă. Traian Băsescu e dat pe spate de rezistenţa Elenei Udrea. Alţi bărbaţi îi admiră formele. Fondul nu i-l prea pune nimeni în discuţie. Fie doamne, fie domni. Asta nu înseamnă că nu-l are, ci doar că merită descoperit, înainte să ne pomenim cu ea la Cotroceni.

Ia să vedem de ce am vota-o, adresându-i nişte întrebări, aşa cum am procedat şi cu candidatul

Bittner, Petrache şi Cocoş sunt bine? Vă mai sprijină?

Dar pe Victor Ponta? Regretaţi că nu l-aţi omorât de mic, ca om politic?

Cei trei sunt mulţumiţi de ce au crescut la sân?

Pe Cristian Diaconescu l-aţi reevaluat. Cine mai urmează dintre ceilalţi 321 de semnatari ai suspendării lui Traian Băsescu din 2007?

În numele “interesului naţional”, Gabriel Oprea este recuperabil?

La ce sunteţi mai bună decât Klaus Iohannis?

Monicăi Macovei cum o să-i luaţi maul?

L-aţi terminat de citit pe Cărtărescu?

Lui Traian Băsescu cu ce-i recomandaţi să-şi mănânce pensia?

Pentru că sunteţi o femeie liberă şi tânără, e legitim să ne întrebăm: Ce cocoş o să cânte pe gardul Cotrocenilor?

Formele trec, fondul rămâne. Un lucru e sigur. Elena Udrea are nişte coate al dracului de ascuţite cu care şi-a făcut loc până la vârful clasei politice. Cristian Diaconescu este ultimul care le-a simţit pe pielea lui.

Noi aşteptăm să ne înţepe cu răspunsuri la obiect. Ferească Dumnezeu de croşee ori directe, ca la Gala Bute!

N.B.: Voi, cititorii, sunteţi invitaţi să adăugaţi întrebări pe site, la rubrica rezervată comentariilor.

Lista rămâne deschisă!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-03Parerea ta...

ANONIM
01 Sep 2014

Bă, tov. Pena, bă! Tu cunosti zicerea biblica, aceea cu lapidarea? Cand niste nemernici de misogini ca tine vroiau sa omoare cu pietre o femeie care pacatuise? A aparut ca prin farmec Iisus si le-a zis : " care dintre voi socoteste ca n-a gresit nicodata, sa ridice primul piatra! "...stii finalul, Peno, stii! Esti un zero care se zbate sa iasa dintr-un jenant anonimat : nu vei reusi, esti prea marlan, prea din topor cioplit, prea traiesti in epoci demult apuse pentru a-ti permite sa ridici pietroiul! Sa-ti raspunda TIE, Elena Udrea? TIE? Te consideri o instanta suprema? Tu, nevolnicule impotent fizic si psihic? Fa-te mic si dispari!!!
CROCODILUL FLAMAND
02 Sep 2014

aha vreti sa dea turnatorii in direct despre Udroaika-eu nu sunt turnator dar va garantez ca e una dintre cotzoharlele lui Magureanu(sarpele cu okelari),iar in spatele ei sunt tot felul de kominternisti-oligarhi De exemplu Sokrates Kokkalis,si foarte foarte multi ex-STASI-actualMOSSAD din AUSTRIA(vezi firma ADMIRAL NOVOMATIC care s-a improprietarit cu LOTERIA NATIONALA) Si bineinteles foarte multi killeri de tip yakuza(dar indieni la origine tatuati peste tot) platiti de banii furati Romaniei
CROCODILUL FLAMAND
02 Sep 2014

PS-pentru tine cu dedicatie,domnule "anonim" Daca taceai filozof ramaneai,asa ca sa adaugam pe lista cu LOTERIA-NOVOMATIC si pe SABIN GHERMAN-INTRAROM si pe altii ,daca mai ma enervezi inca odata(am si niste nume grele de la SIE si SRI ca sa te racoresc) Ce sa-i faci,UDREA tot omorata cu pietre o sa crape,chiar daca nu-ti convine Am o bucata de fier-beton special pentru ea,sa i-o indes in vagin(ca tot are atractie la cladiri si constructii) Oare incape 1metru acolo?ia sa facem experimentul Philadelphia
PT.ANONIM!
02 Sep 2014

Esti JEOGS! Ce-ai cu editorialistul?! Ce ti-a facut, laba? El isi face meseria, tu?! Nu-l baga pe Iisus in mocirla asta, in trocul asta, ca nu e site ortodox, nici macar nu se dezbate AICI, probleme de credinta! Stai linistit, ca nu arunca nimeni cu bolovani in udroaica, chiar daca vrea sa poarte pe umeri (ca Atlas) povara tarii...relax!
PRIBEAGUL
02 Sep 2014

Ce intrebari poti sa-i pui acestei nesimtiri intruchipate? Dar pot sa pun o intrebare legitima societatii noastre: Cum este posibil ca o asemenea japita sa-si permita a-si depune candiatura la functia suprema?
VIKI
04 Sep 2014

o spurcata, un caracter septicemic, nu si-a facut inca datoria de femeie, sa nasca sa creasca un copil si-apoi la placinte.
ROBERT
04 Sep 2014

Cu cantatul ne-am lamurit, ce alte "talente" mai ascunde? Daca dispare "pretenul" Ponta din politica ce alta tinta politica are madama de trefla in colimator?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine