2020-04-10 04:02

Cine este Piţurcă pentru Băsescu, colegul de suferinţă al lui Gigi

 |  19:52
Cine este Piţurcă pentru Băsescu, colegul de suferinţă al lui Gigi

Gura bate posteriorul, spune un vechi proverb. În cazullui Becali, se poate vorbi de un autogol pe care şi l-a înscris cu limba, în propriulbuzunar. Atunci când bate gura lui Băsescu, şuturile în emisfera sudică acorpului le iau, de regulă, alţii. Se pare că, totuşi, i-a venit şi lui rândulsă plătească pentru emisiile verbale cu care a poluat spaţiul public dinRomânia. Nu mă refer la scandalurile, jumătăţile de adevăr, exagerările carel-au făcut celebru. Acestea nu l-au împiedicat să ia al doilea mandat.Dimpotrivă, a câştigat când l-a luat gura pe dinainte: în timpul alianţei cuţărăniştii şi-a trecut partidul peste pragul electoral, în timpul alianţei culiberalii a remorcat PDL-ul, cu dinţii, la 36%.

Becali mi se pare mai cinstit: dacă nu vorbesc fac cancerla limbă! Cei care îi reproşează că prin pălăvrăgeală distruge Steaua ar trebuisă se gândească dacă au cu cine îl înlocui. Să fie o alternativă Dinamo, cupatru-cinci Becali mai mici şi mai zgârciţi, care se ceartă şi între ei şi cuantrenorii? Să spunem că Becali face rău multor oameni care ţin la Steaua. Nusunt 22 de milioane de suporteri pe care să-i afecteze circul. În schimb, mi separe că pierd toţi românii când şeful statului spune că l-a numit pe şeful SIEcă aşa i-a poftit sufleţelul Adrianei Săftoiu (Gigi a spus că i-a făcut luiPiţurcă poftele cu echipa).

Expresia cu cancerul la limbă e haioasă. Dar când Băsescu foloseşte aceeaşianalogie în raport cu bugetarii, răneşte sute de mii de oameni care sunt vitalipentru funcţionarea statului. Tot spre deosebire de Gigi, unul ca Băsescu poatefi oricând înlocuit, întrucât nu aduce bani, ci aduce la putere consumatorii defonduri. Mai are rost să amintim lovitura dată românilor din diaspora, pe carea pus reflectoarele presei? Nici măcar cei care profită din plin de Băsescu nupot justifica această ieşire...

Cine este Piţurcă în cazul Băsescu? Piţurcă, reamintesc,a profitat de renumele lui Becali, care schimbă antrenorii prea des, pentru aîncerca o ţeapă. Boc şi cei din jurul său vor profita de reputaţia descandalagiu răsuflat a lui Băsescu şi vor refuza să plece. Sau vor cere niştegaranţii mai mari decât hectarele solicitate lui Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine