2019-10-23 01:12

Cod roşu de... normalitate

 |  16:26

P24

Asistăm la un PR agresiv al PSD pe toate domeniile. Scopul social-democraţilor este, ca de obicei, manipularea. Bucureştenilor le pare rău că au ascultat-o pe Gabriela Firea, care a amplificat nejustificat ninsoarea, vântul şi frigul, căci de ger nu s-a putut vorbi până acum. Este iarnă, şi trăim într-o ţară cu patru anotimpuri. Unul din ele este iarna, care nu este mai rea, cel puţin până acum, decât cele trăite anterior.

De circulat s-a circulat la fel de prost ca şi în anii precedenţi şi ca întotdeauna, pentru că toţi primarii ne dispreţuiesc atât de mult, încât nu le pasă de noi, de pietoni. Nici vara, nici iarna. Firea i-a împins pe bucureşteni spre transportul public care a fost suprasaturat şi nu a făcut faţă. Oamenii s-au călcat în picioare doar pentru că ea a fost alarmistă şi a vrut să vadă o circulaţie lejeră în oraş. Edililor nu le pasă că maşinile sunt parcate în aşa fel încât nu mai rămâne loc să treacă pietonul sau că şi trecerile cu zebră sunt blocate. Edilii nu se încumetă să ridice maşinile parcate neregulamentar pentru că ar deveni nepopulari şi ar înfuria electoratul. Din acelaşi motiv nu-i scot pe asistaţii social la muncă în folosul comunităţii nici măcar să-i ajute pe nevoiaşi, deşi legea le permite. Cei care vor să muncească – ciudat, dar mai sunt - stau pe lângă maşinile înzăpezite, în faţa magazinelor sau a firmelor cu lopeţi în mâini şi-şi oferă serviciile contra cost. Mai trist este cu trotuarele. Pentru asta nu-i plăteşte şi nu-i obligă nimeni. Lăudabilă iniţiativa primarului liberal dintr-o comună din Neamţ, care le-a spus în faţă asistaţilor că nu mai pupă bani dacă nu fac şi ei ceva. Trecând în partea Guvernului, şi aici este cod roşu de...normalitate. Oamenii cu capul la ei nu au crezut niciun moment în minciunile gogonate ale lui Dragnea, care acum este încolţit de lipsa fondurilor. Oare nu a învăţat nimic cât timp a fost ministru în Guvernul Ponta?! Nu mai ştie ce raporta şi care era realitatea?! Nu vrea să-şi amintească de jaful făcut de Tăriceanu când a guvernat cu PSD? Pe atunci nu trebuia să fie traşi la răspundere? Răbdare şi tutun , români! Codul roşu în politică va dura 4 ani. Este „normalitatea” dorită şi votată de creduli pentru 10 lei în plus la pensie. Este codul roşu al nesimţirii politice, care a intrat în normalitatea românească. Până şi telenovela Ghiţă-SRI este normală pentru România. Mai ales dacă subiectul va intra pe mâna unei comisii parlamentare, totul va fi îngropat, normal. Ca şi „revoluţia”, mineriadele etc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Dragnea și vedetele PSD Și uite așa, Liviu Dragnea, șeful PSD s-a răsgândit și nu mai vrea ca partidul său să depună moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloș pe cazul Antenelor. Mai mult, l-a dat puțin cu capul de pereți pe Șerban Nicolae, senator social-democrat, pentru că a venit deja de luni cu un proiect de moțiune, să îl semneze colegii din Parlament. Și i-a criticat „stilul ăsta în care fiecare vrea să devină vedetă”, care „nu mai este agreat în PSD”. Concluzia lui Dragnea este că, deși PSD și aliații săi ar putea să dea jos Guvernul prin moțiune de cenzură, el nu vrea ca social-democrații să aducă o criză guvernamentală în România, în an electoral
23 Feb 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray