2020-05-31 21:09

Crime trase la indigo, provocate de femei

 |  19:45
Crime trase la indigo, provocate de femei

Luni, 8 noiembrie, auavut loc două crime, la intervale de câteva ore. Chiar dacă s-au comis în zonediferite ale ţării – Braşov şi Constanţa –, criminaliştii pot descoperi multesimilitudini. În ambele cazuri, victime sunt femeile, dar şi copiii rămaşi pedrumuri. Fiindcă mamele lor sunt moarte, iar taţii vor înfunda puşcăriile, şiei pot fi consideraţi tot victime. În cazul din Braşov, patru copii vor fi încredinţaţiProtecţiei Copilului, în celălalt, doi. Ei vor îngroşa rândurile orfelinatelor şi,niciodată, nu vor mai simţi căldura părintească.

În ambele situaţiis-a ajuns la crime fiindcă femeile - cea din Braşov şi-a părăsit familia, iarcealaltă îşi anunţase soţul că vrea să se despartă - par cele care le-auprovocat. Ura celor doi soţi s-a transformat în cea mai gravă formă deagresiune – crima.

Poate acesteevenimente tragice nu au avut loc întâmplător, aşa cum vă spuneam, ele partrase la indigo şi, de aceea, parcă vor să transmită unele mesaje. Poate artrebui să le descifrăm şi nu să ne limităm doar la prezentarea poveştilor, aşacum s-au derulat ele.

În Braşov, o femeie aplecat de acasă pentru alt bărbat. Poliţia spune că amorezul a suferit ocondamnare pentru viol, dar poate din greşeli (sau din pedeapsă?) a învăţat săpreţuiască lucrul cel mai de preţ de pe pământ – iubirea. Niciodată un câine nufuge de la stăpân decât atunci când este bătut crunt. Probabil că şi aceastăfemeie şi-a luat lumea în cap silită fiind. Dacă ea nu s-ar fi aruncat imediat înbraţele altui bărbat şi s-ar fi retras pentru o perioadă la rude, în mod certnu şi-ar fi găsit moartea. Sau poate aşa e destinul? Cine ştie?

Probabil că soţulfemeii din Braşov nu ar fi ajuns să umble cu un cuţit de bucătărie după el dacăea nu l-ar fi înşelat. Sunt multe femei care nu mai suportă căsnicia, dar, indiferentdin ce motive, ar trebui să se adreseze autorităţilor. Există o instituţie carefuncţionează în cadrul primăriilor de la nivelul fiecărui judeţ, Direcţia deAsistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Au şi servicii de urgenţă la care potapela şi pot fi găzduite victimele violenţei domestice.

La Constanţa, în modgreşit, femeia şi-a anunţat soţul că vrea să se despartă. Probabil că maiavuseseră loc certuri între ei şi nu se putea ajunge la crimă deodată. Trebuiasă ceară ajutorul liderilor cultului adventist din care se spune că făceau amândoiparte.

Neşansa celor douăfemei a fost că au încercat să-şi rezolve problemele pe cont propriu,supraapreciind puterea de înţelegere a oamenilor de lângă ele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-10-16Parerea ta...

SILE
10 Noi 2010

Eu cred ca exagerati, nu inseamna ca daca victimele acestor crime sunt femei ele le-ar fi si provocat. Ceva mai multa atentie pentru logica si semantica limbii romane. O zi buna!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine