2020-07-14 03:12

Cu biluţele la vedere

 |  17:26

Roland Cătălin Pena

Lume, lume, minune mare! Femeia cu părul galben a pus parlamentarii la muncă în sfânta zi de duminică. Vă daţi seama câtă obidă le-a provocat în ultimii 10 ani de nu au mai avut răbdare cu avizele de arestare până luni? Foştii ei colegi din PDL şi-au scos biluţele la vedere, să facă dovada că au votat bărbăteşte pentru încătuşare. Cu acest prilej, Vasile Blaga şi-a amintit că Victor Ponta a fost cândva avocatul familiei Cocoş. Rămâne de văzut cine va fi avocatul lui Ponta, când va fi chemat, tuns şi frezat, de mână cu tata-socru, la procuratură. Roata morii se-nvârteşte, ţac, ţac, ţac…

Până vom afla ce scrie în jurnalul Elenei Udrea, ea şi-a asigurat un loc în istorie prin uriaşul consens parlamentar pe care l-a provocat. Aproape toţi aleşii o vor. Legată.

Generalul Coldea ne-a asigurat că nimic din ce a spus despre el femeia cu părul galben şi limbă ascuţită nu e real. La fel spune şi doamna despre cele ce i le impută DNA via SRI. Adevărul are picioare tot mai scurte.

Preşedintele Klaus Iohannis nu putea să găsească ocazie mai proastă pentru a se adresa Parlamentului cu aceste vorbe memorabile: „Am constatat cu bucurie că există deschidere faţă de reformarea instituţiilor politice. Dar pentru o tranformare profundă de sistem va trebui să renunţăm la populism şi electoralism. În acest fel nu se poate construi un stat. Trebuie să avem tăria să recunoaştem că din cauza populismului şi electoralismului suntem astăzi aici”. Nu numai că sunteţi acolo, dar sunteţi şi exagerat de mulţi. Mulţumiţi-le populismului şi electoralismului şi mai puneţi de niscaiva consultări. Nu fac nici bine, nici rău, dar dau impresia că transpiraţi.

Ocupaţi cum suntem, s-ar putea să ne pomenim cu ruşii în bătătură. Nasol e că ăştia nu stau la consultări şi nici nu dau ceasul înapoi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-11Parerea ta...

HA.HA.HA....
09 Feb 2015

Super ultima fraza: "Ocupaţi cum suntem, s-ar putea să ne pomenim cu ruşii în bătătură. Nasol e că ăştia nu stau la consultări şi nici nu dau ceasul înapoi." P.S. Iar faza cu impresia ca TRANSPIRA - iarasi - e nimerita:))) precum Johannis, asa si parlamentarii de vreo 25 de ani, no?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz