2019-10-20 03:45

Cum a sabotat Boc scenariul puciului anti-Băsescu

 |  19:30
Cum a sabotat Boc scenariul puciului anti-Băsescu

Teza loviturii destat care se pregătea în 24 septembrie este sabotată din interior, chiar depremierul Boc. Acesta a dat tainul principalului martor pe care se bazau“procurorii” din presa portocalie, decredibilizând total ipoteza respectivă.Planul aşa-zişilor trădători pornea, în viziunea presei cotroceniste, de laatentatul cu caschetă şi se termina, prin lovitura de stat dată de caralii, cuscoaterea din scenă a şefului statului (“ieşi afară...” etc.). Singura dovadă:mărturia unui revoluţionar care susţine că întregul complot este pus la cale decine altul decât Ion Iliescu. “Subsemnatul George Costin, declar că în data de23 septembrie 2010 am participat la ultima parte a şedinţei unor organizaţii derevoluţionari, şedinţă desfăşurată sub tutela Blocului Naţional alRevoluţionarilor (BNR). În momentul cândam intrat în sala de şedinţă discuţiile se purtau pe tema implicării politice arevoluţionarilor, a participării lor la acţiuni de protest aflate îndesfăşurare, fiind dat ca exemplu implicarea unor revoluţionari în protestulCNSLR Frăţia desfăşurat în faţa sediului Guvernului în ziua precedentă. Acestpunct de vedere a fost exprimat de Dorin Lazăr Maior, preşedintele BNR, carele-a mai spus celor prezenţi că are să îiinformeze că la întâlnirea pe care urma s-o aibă cu acesta se vor obţine pentrurevoluţionarii aderenţi funcţii politice şi administrative într-o viitoareguvernare susţinută de Ion Iliescu”. Această mărturie cu iz de raport cătreSecuritate era completată şi cu o scurtă trimitere la Realitatea TV, care ar fifost implicată în complot şi cu o dezvăluire despre “agenturili” sindicale ceofereau 50 de lei mitingiştilor anti-Băsescu. Normal, doar lumea e pe deplinmulţumită, nu iese la miting decât dacă o plătesc forţele antireformiste.

Ce păcat de efortulrisipit pentru scrierea acestui scenariu. Cât timp de antenă irosit pentru aconvinge lumea că Iliescu nu se lasă. Aproape că nu mai era nimic de făcut,odată ce un om de probitatea morală a unui revoluţionar ca Costin (sâc!) îşiface public denunţul. Şi iată că vine Boc, după nici 30 de zile, şi-lrecompensează pe George Costin cu un post de secretar de stat. Să fie primit!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-01-02Parerea ta...

DETECTIV
22 Oct 2010

premiul pentru excelenta ar trebui pentru acest articol! este foarte bine ca va ocupati de aceasta categorie de frunte a societatii romanesti !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray