2020-02-24 14:46

Cum a vrut Piţurcă să trişeze. Iar

 |  19:05
Cum a vrut Piţurcă să trişeze. Iar

Linişteadin cartierul Ghencea a fost tulburată de demisia pe neaşteptate a lui VictorPiţurcă după numai trei etape, iar hitul “Becali,pleacă” are mari şanse să urce din nou pe primul loc întopuri.

Văzutde suporteri drept singurul antrenor care i-ar putea închide gura lui Becali,fostul selecţioner a profitat din plin de acest privilegiu. A primit drepturidepline din partea patronului, care s-a trezit acum fără oameni de încredere laclub, evident concediaţi între timp de Piţurcă.

Unîmpătimit al pokerului, fostul selecţioner şi-a jucat bine cartea şi a făcutmai multe mutări care l-au adus mult mai aproape de fani. Majoritatea dintre eisunt aceiaşi care îi cereau vehement demisia în 2004.

Piţurcăa început treaba şi a tăiat în carne vie înainte de a semna un contract cuSteaua, ceea ce ne dă o idee despre ceea ce dorea să facă cel poreclit “Satana”în Ghencea. A aşteptat să treacă un timp, care i-a fost şi favorabil prinprisma rezultatelor, şi a scos un as din mânecă,ştiind că va ieşi cu fruntea sus din joc.

Concret,pentru ca Becali să se abţină de la comentarii publice la adresa echipei,Piţurcă i-a cerut o garanţie în valoare de 5 milioane de euro şi un teren de 10hectare în Pipera, a cărui valoare de piaţă este şi acum, de aproape 20 demilioane de euro, totul valabil trei ani. Dacă în toată această perioadă,tehnicianului i se părea ciudat, atunci pleca de la Steaua mai bogat cu unteren şi 5 milioane de euro, indiferent dacă decizia era justă sau nu.

Diaboliccum îl ştim, Piţurcă şi-a ales bine momentul şi a intrat all-in la masă. Oricâştigă potul, ori pleacă. Şi asta după ce ajunsese la un “deal”cu patronul. L-a surprins pe Becali, punându-l în faţafaptului împlinit. Machedonul a avut de ales. Să rişte 25 demilioane de euro sau să ajungă din nou ţinta fanilor? Chiar dacă a avut în mânăcărţi bune, care ar fi putut să îi aducă titlul de campion, a preferat să deafold şi să rămână cu un stack intact, dar să fie hulit de public.

Meritelelui Piţurcă în cele două luni petrecute la echipă sunt incontestabile,schimbând-o în bine, mai ales la capitolul psihic, dar până la avea asemeneapretenţii este drum lung. Chiar dacă e adevărat că Gigi Becali a blufat mult înprivinţa antrenorilor. Să ceri atâţia bani în condiţiile în care doar salariultău era de 50.000 de euro şi aveai o primă de obiectiv de 2 milioane de euro, estrigător la cer.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-04Parerea ta...

POPESCU
09 Aug 2010

piturca a fost si a ramas un farsor, in afara de calificarile cu nationala, n-a castigat nimic pe nicaieri.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine