2020-05-31 20:37

Cum au ajuns românii pe locul întâi la sex în Europa de Est

 |  19:45
Cum au ajuns românii pe locul întâi la sex în Europa de Est

Un studiu efectuat de producătorul Viagra arată că româniistau cel mai bine la capitolul sex dintre toţi esticii. I-am bătut din nou peturci, ca la Călugăreni, putem spune (nu se ştie de ce, chestionarele au fostaplicate şi pe un eşantion de turci şi pe unul de israelieni). Româncele arputea fi geloase pe rusoaice, nu fiindcă au venit pe locul doi, după blondeledin Est, ci pentru că doar cu sprijinul acestora s-ar putea explica diferenţa (româncele auavut 10,9 contacte sexuale pe lună, în vreme ce rusoaicele au înregistrataproape atâtea contacte câte au avut şi campionii, adică bărbaţii români - 12,4).

Indiferent de cifre, iată că Guvernul Boc poate, în sfârşit,să dea o replică defetiştilor din Opoziţie, care văd peste tot numai criză,criză şi iarăşi criză. Doar n-o să negaţi rolul Executivului în aceastăvictorie?

Cercetătorii de la Pfizer nu au găsit că românii ar aveaceva în plus faţă de ceilalţi est-europeni. Legenda celor trei... rămâne olegendă. Atunci, cum se explică succesul?

Păi, să pornim de la definiţia sexului: aspirina săracului.Cine a redus compensarea, obligând românul să apeleze la farmacia naturii, nualde Boc?

Nu e sexul cea mai ieftină distracţie? Cine a tăiatsalariile, alungând românii din mall în dormitor? În realitate Băsescu, darpentru a duce raţionamentul până la capăt, să admitem că le-a tăiat Boc.

Unde mai pui şi presiunea psihologică. Reclama, cum ar veni.Zi-lumină, Guvernul dă românilor ocazia să-şi amintească de sex: ambuteiaje,preţuri mari, taxe peste taxe. Atâtea şi atâtea motive să pomeneşti de oactivitate sexuală sau alta. Seara, când ajungi acasă, după atâtea vorbe, trecila fapte.

Guvernul, pe care l-ai înjurat până atunci, merită lăudat.Nu mai suntem doar cu banii luaţi, am ajuns şi o naţie cu multă activitatesexuală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-12-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine