2020-02-18 21:53

Dacă ar fi fost Ponta

 |  16:33

Roland Cătălin Pena

Dacă Ponta depunea duminică jurământul, parlamentarii PSD, PC, UNPR etc. făceau revelionul cu bătături în palme. Au avut mare noroc cu votul din 16 noiembrie! Vă închipuiţi ce discurs de învestitură ar fi ţinut mult preaîndrăgitul doctor în drept?

Cum se bătea el cu pumnii în piept cu orientarea spre vest, iar de luni făcea cu ochiul Parteneriatului Strategic cu China şi îşi posta pe Facebook pozele de la Soci? Aşa, s-a dus cu coada între picioare la Cotroceni, după care nici de un miorlăit nu a mai fost în stare. Ce o să-l mai regrete pe Traian Băsescu!

Iohannis i-a adus cel mai crud afront chiar înainte de a-l chema pentru prima dată la ordin. A numit-o consilier prezidenţial pe probleme juridice pe Simina Tănăsescu, cea care a stabilit, fără să clipească, plagiatul dumnealui.

De partea cealaltă, noul preşedinte ridică la cote nemaivăzute orizontul de aşteptare al cetăţenilor, încă din primele zile de mandat. Nu pare că face asta “pas cu pas”. Căzătura e cu atât mai nasoală cu cât e mai de sus. Un consilier ar trebui să-l tragă niţel de mânecă.

Avem acum şi pentru care Iohannis a preferat-o pe Alina Gorghiu. Omul şi-a ţinut cuvântul dat lui Vasile Blaga.

Iată şi a monotonului “neamţ” :)).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-04Parerea ta...

STIMABILE!
22 Dec 2014

Esti la inaltime, ca de obicei:))) De fiecare data cand citesc cate-un editorial d-asta, ma bine-dispune: e tare faza atat cu 'victima' cat si cu noul 'raboinic al luminii'! Sa traiesti! P.S. Bataturile (d)in palme, se fac si din alte pricini...pretenii, stiu 'de ce'!
GRISA
09 Ian 2015

Intaiul plagiator al tarii nu mai jubileaza. Era atat de sigur ca se va instala la Cotroceni incat si-a permis cea mai abjecta campanie electorala. De castigat am castigat noi, romanii de buna credinta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine