2020-04-07 17:32

Dan Diaconescu i-a luat locul Elenei Udrea

 |  19:54
Dan Diaconescu i-a luat locul Elenei Udrea

Dan Diaconescu a fost invitat sâmbătă laemisiunea 3x3 a lui Stelian Tănase, de pe Realitatea TV. Printre numeroaseleafirmaţii, patronul OTV a spus că după eliberarea din închisoare l-a sunat peTraian Băsescu să-l întrebe ce ştie despre arestarea sa. La prima vedere, putemcrede că Diaconescu minte. Cum să-şi permită un jurnalist, fie el şi un mogulmai mic, să sune un ditamai preşedinte al unei ţări?Doar săse fi lăudat patronul OTV pe seama preşedintelui?

Pentru a câştiga un nou mandat, Băsescu afost ajutat în timpul campaniei electorale şi de alţi oameni din presă, însăDan Diaconescu i-a servit cel mai bine interesele. Toată lumea îşi aminteştecum OTV i-a dedicat ore în şir de emisie preşedintelui pentru a ajunge lainimile poporului. Cum televiziunea publică îi era mai mult decât ostilă, iaraudienţa de pe B1 îngheţa când Traian Băsescu era invitat, s-a recurs lafolosirea fostei garsoniere pe post de portavoce a mesajelor prezidenţiale. Deaici până la rolul jucat de Dan Diaconescu în postura de infractor n-a mai fostdecât un pas. Cine a avut ideea inventării unui nou partid, în mod simultan cuaruncarea jurnalistului după gratii a mers la punct ochi, punct lovit. Cu sau fărăElodia, Diaconescu a reuşit să-şi atragă un public sensibil, înclinat spretelenovelă, genul de telespectator care, dacă pierde un episod, e în stare săse trezească în toiul nopţii pentru a-l vedea în reluare.

În plus, din cauza (sau graţie) unor plângerice fac obiectul unor dosare penale, nici nu prea avea de ales. De aceea, cine aluat decizia arestării a intuit perfect că poziţia de martir este preţulsuccesului. La ora actuală, nici nu se mai putea naşte un partid politic fărăexistenţa unei mişcări de masă, de nemulţumire din cauza vieţii scumpe.

În mod normal, faptul că a vorbit cu preşedintelela telefon trebuia păstrat sub tăcere. Nici un inculpat nu şi-ar permite să-lsune pe şeful unui stat şi să-l tragă la răspundere pentru ce i s-a întâmplat. Oricum,convorbirea dintre cei doi frizează absurdul: “Alo, alo, sunt viitorul preşedinte”,“Aici, actualul preşedinte”.

Totodată, ni se transmite un alt mesaj,dincolo de confirmarea războiului din sânul PDL, şi anume că justiţia este independentăşi că nu Băsescu a fost cel care i-a smuls de pe ochi eşarfa zeiţei Themis, ciminiştrii economiei, transporturilor şi internelor.

La emisiunea lui Tănase, Diaconescu aduceaminte de folosirea unui alt personaj preferat (şi parcă abandonat) pentrulansarea unor teme. Traian Băsescu îl preferă acum pe Dan Diaconescu EleneiUdrea. Una e să vorbească o invitată prin platouri despre tot felul de nimicurişi alta patronul Televiziunii Poporului.

Sintagmele aproape identice “Baia de mulţime”,“Poporul meu” folosite din plin de Traian Băsescu şi Partidul Poporului Românarată că Dan Diaconescu nu s-a lăudat. Chiar se conversează cu preşedintele României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-27Parerea ta...

BAIETEL
19 Iul 2010

Haimanaua de caracalean cu parul grizonat a mai incercat o fumigena si mai inainte de a lansa la ape tulburi ,singura nava care nu mai pluteste demult cu EL KAPTHAN,a incercat ceva si mai straveziu, si mai morganatic:Caseta cu ELENA UDREA in ...IPOSTAZE INEDITE. CE ...puslama, ce haimana! dar ,are sanse sa fie ales ca presedinte de CELULA!
MILYCA
19 Iul 2010

Ce articole stereotipe, ce conexiuni aberante, parca toti au facut scoala cu securistul Sorin Rosca Stanescu. Nu pot scrie un articol daca nu se leaga de Basescu sau de Udrea. Cum poti pune pe acelas nivel un ministru serios ca Udrea cu un excroc ca Dan Diaconescu care fura zilnic din painea romanilor prin SMS-uri
OANAB
19 Iul 2010

acest articol este clar rautacios la adresa d-nei Udrea pentru ca eu nu vad de ce a fost introdus numele ei aici....poate cineva sa explice, in afara de un raspuns ca sunt interese la mijloc?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine