2019-10-23 05:37

De la Julien la Shhaideh

 |  14:20

Robert Veress

Liviu Dragnea s-a rățoit la jurnalistul care l-a întrebat despre naționalitatea premierului nominalizat: „Întrebarea e de o mare gravitate. N-am înțeles, este doamna Shhaideh cetățean român? Este! Atunci, care e problema?!”. Problema nu e că doamna Shhaideh este turcoaico-tătăroaică și că e de rit musulman, că va jura pe Coran, în fața președintelui Iohannis (minoritar și el, atât ca naționalitate, cât și din punct de vedere religios).

Problema e că PSD a câștigat alegerile cu sloganul „PSD e partidul românilor” și că n-a trecut o zi din campanie fără ca pesediștii, în frunte cu Dragnea, să se prezinte pe la televiziuni, făcând „bâză” pe seama faptului că premierul Dacian Cioloș mai are un prenume, Julien, care, vezi Doamne, l-ar face mai puțin român. Tot PSD și canalele media afiliate au criticat naționalitatea președintelui Iohannis, mai pe față, mai voalat, atât în campania de la prezidențiale, cât și ulterior.

Liviu Dragnea și PSD n-au promis, explicit, că primul ministru va fi un român neaoș, ortodox. Dar, cu certitudine, mare parte dintre votanții lor nu se așteptau la o asemenea surpriză, pe care nu o găsesc deloc plăcută – dovadă reacțiile de pe rețelele de socializare (cele pozitive lipsesc aproape cu desăvârșire!).

E o primă probă incontestabilă a faptului că programul de guvernare e o mare cacealma. Bine, există și alte probe, de ordin matematic, al logicii economice elementare, dar acestea au fost deja invocate de foarte mulți și nu e cazul să insistăm, mai ales că există destui țuțări ai PSD care continuă să pretindă că nu am găsit noi volumul în care se demonstrează că 1 + 1 fac 3 și nu 2, cum crede toată lumea.

Poate că și votanții PSD se așteptau, într-un fel, la asta, dar, în spiritul Sărbătorilor de iarnă, au preferat să viseze frumos, fie și baremi câteva săptămâni, fiind dispuși să deconteze amara notă de plată a dezamăgirii mai apoi, vreme de patru ani… Iată, însă, că promisiunea din campania electorală a expirat înainte de termenul de garanție - visul lor frumos s-a spulberat chiar când ne pregătim de colinde și cozonaci!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-30Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
21 Dec 2016

DE CE NU INCEPETI CU 1989????????? DE LA PETRE NEULANDER PULOVERUL-FARA-GAT TOTUL E MAFIA BANCARA DE LA MALTA......................IAR ASA-ZISA DEMOCRATIE E UN CIRC SI O MARE TZYGANIE PATRONATA DE TERORISTII FSN 1989...........................NICI O DIFERENTA INTRE ROMANIA SI KOREEA DE NORD..................BEIZADELELE CURVELE SI BAMBLECII SECURISTILOR SUNT TOT CE TI SE PUNE PE BULETINUL DE VOT......MARIONETELE "KUSHER" DE LA MALTA..............CEI CARE AU JEFUIT 27DE ANI TOTUL IN ROMANIA................PRINTUL MAFIOTILOR-GUZGANILOR ROZALII SI TERORISTILOR PAUL LAMBRINO CE DRACU A FOST.......GELU VOICAN MITRALIERA ERA AMANTUL AMANTEI LUI PAUL LAMBRINO...........SI CHESTIA MERGE INCLUSIV PANA LA TOT FELUL DE PSEUDO-ARISTOCRATI MAFIOTI BARONI ROSII PARVENITII KOMINTERNISMULUI AMESTECAT CU NAZISMO-BOLSEVISMUL DE LA VIENA.....PARCA CINEVA VREA SA REINFIINTEZE CAMARILA LUI CAROL AL DOILEA....HERGHELIA DE CURVE SI PORCI FURAJATI DIN PERIOADA ANTERIOARA INCEPERII CELUI DE-AL DOILEA RAZBOI MONDIAL>>>>>>>ADICA APLICA ACEEASI RETETA IN SPERANTA CA URMEAZA AL TREILEA RAZBOI MONDIAL .......CE DRACU E ASA DE GREU DE INTELES,,MAFIA DE LA MALTA CARE A INSTALAT IN 1989 CLICA FESENISTO-BOLSEVICA TOT COACE NISTE RAZBOAIE.....CU CINE SA JEFUIESTI TARILE SI SA LE DISTRUGI.....DECAT CU O CLICA DE TRADATORI SI MAFIOTI......PARVENITI CURVE..ETCETERA.....MALTA
UN PROFESOR
22 Dec 2016

Nominalizarea aceasta se doreste a fi o manusa aruncata presedintelui. Dar pe plan extern nu va fi vazuta neaparat ca un gest de toleranta. Apartenenta acestei doamne prim ministru la rude din Siria si din anturajul actualului presedinte sirian nu vor fi vazute bine la Bruxelles. Este posibil sa nu mai fim chemati la sedinte cu date secrete la UE si NATO. Apoi fraudarea fondurilor europene va continua la nivel local iar pesedizarea primariilor va continua si mai mult.Guvernantii isi dau singuri lovituri si pe urma se vaita ca nu suntem bagati in seama.
țăRăNOIUL DE DRAGNEA,
22 Dec 2016

să-și tragă un glonte-n cap! NU MAI SUNT ROMÂNI ÎN ȚARA ASTA? NUMAI ALOGENI?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray