2019-10-14 06:31

Defilare la Rahova

 |  19:02

Răzvan Mateo Mateescu

Măi să fie, de Ziua Națională președintele nu vrea să stea la masă cu penalii. Celebrul duet Liviu și Victor nu își va putea face numărul nici la parada militară, nici la recepția de la Palatul Cotroceni. Și nici aliatul lor Călin nu e pe lista de invitați.

Așa a spus purtătoarea de cuvânt a președintelui, că sunt 500 de invitați, iar când au stat să facă lista i-au scos pe cei care nu respectă „niște criterii de integritate”, respectiv „problemele penale” sunt eliminatorii. Toți trei, și Dragnea, și Ponta, și Tăriceanu, au asemenea probleme.

Este de așteptat ca Liviu, cu Victor sau nu, să se ducă la o masă la care va fi invitat. Poate pe vreo moșie condusă de PSD. Nu rămâne el fără paradă. Pe Victor l-am vedea la Târgu Jiu. Nu ne facem griji nici pentru Călin, găsește el un loc unde să poată veni reporterii.

Sau poate își fac o paradă proprie. Dacă tot protestează împotriva justiției, cel mai potrivit ar fi să facă o paradă la care să inverseze criteriile de integritate și să cheme numai crema băieților (și fetelor) cu dosare la DNA. Să vină toți cei care au căzut victimă „regimului ticăloșit” și „procurorilor staliniști”.

Iar defilarea să se facă prin față pe la Rahova, să se dea onorul și „colegilor” aflați în suferință. Cu tribună, fanfară, tot tacâmul. Și tacâmuri. Pentru ceaunul cu fasole și cârnați. Iar în loc de tancuri, jeepuri, limuzine.  Pot să ia și șalupe, bărci, iahturi, trase pe remorci, fiecare ce are.

Așa că hai la defilare. Și la lupta cea mare. Izbânda e aproape. Socialismul rupe tot pe la vecini, iar la noi să ia bătaie? Nu se poate!!! Liviu, Victor și restul „liderilor” o iau personal de data asta.

Ni-l închipuim chiar și pe Nea Nelu punând mâna pe telefon, către Dragnea, că e șef, și oricum pe Ponta nu l-a plăcut niciodată: „Băi nepoate, votăm și noi ceva? Sau ne batem joc. Trebuie să se cristalizeze niște rezultate majore, că ne facem de râs în Internațională”.

Cică PSD ar avea 40% în primul sondaj apărut. O fi. Sigur vor avea scor mare. Merge propaganda ca unsă, ori să îi radicalizeze pe ai lor, ori să îi îndepărteze de cabina de vot pe ceilalți.

În orice caz, Liviu Dragnea amenință cu revoluție (sau lovitură de stat, ce s-o nimeri) dacă Iohannis nu numește premier de la PSD. Mă rog, sugerează asta: „Se poate întâmpla orice”, a zis el, dacă nu stă potolit președintele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray