2020-08-07 00:53

Discursul şocant, dar ignorat, al Papei Francisc

 |  11:04
Discursul şocant, dar ignorat, al Papei Francisc

Mesajul tradiţional de Crăciun al Papei Francisc, de anul aceasta, a fost sub semnul fraternităţii, îndemnând oamenii să considere diferenţele mai degrabă o bogăţie, decât un pericol.

Totodată, primul Suveran Pontif originar din America Latină, ales în 2013, a propovăduit, la  a şasea binecuvântare „urbi et orbi” (”cetăţii şi lumii”) „fraternitatea între persoane cu idei diferite, dar capabile să se respecte şi să-l asculte pe celălalt”, făcând aluzie și la dezbaterea pe tema problemei imigraţiei, care polarizează la ora actuală multe ţări. „Prin încarnarea sa, Fiul lui Dumnezeu ne arată că salvarea trece prin iubire, primire, respectul săracei noastre umanităţi pe care o împărtăşim cu toţii într-o mare varietate de etnii, limbi, culturi, dar cu toţii în calitate de fraţi în umanitate!”, a spus Papa. Însă, la scurt timp după ce a fost declarat Omul Anului de către revista TIME, Papa Francisc a avut un discurs șocant care s-a răspândit cu o viteză uluitoare în lumea întreagă, dar care şi acum cu greu poate ignorat şi uitat de credincioşi. Suveranul Pontif a declarat că: „Toate religiile sunt adevărate, pentru că sunt adevărate în inimile celor care cred în ele. Ce alt fel de adevăr există? În trecut, Biserica a fost dură cu cei pe care îi considera că greșesc din punct de vedere moral sau că păcătuiesc. Astăzi, nu mai judecăm pe nimeni. Ca un tată iubitor, niciodată nu ne condamnăm copiii. Biserica noastră este destul de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru viață și pentru alegeri! Pentru conservatori și liberali, chiar și comuniștii sunt bineveniți și ni s-au alăturat. Cu toții îl iubim și ne închinăm la același Dumnezeu”.

Orice comentariu la această declaraţie este inutil şi fiecare înţelege ce vrea şi cum vrea! 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-07Parerea ta...

E UN PAPă DEMENT!
27 Dec 2018

În numele toleranței, propagă/propovăduiește de fapt, ECUMENISMUL, EREZIA EREZIILOR! Dacă și extratereștrii (draci), a zis că sunt frații lui, să-i fie de cap, și pe capul lui de iezuit, masonit, cu crucea malteză pe veșmintele papale! SYCTIRRRR! AVEM ACEALAȘI DUMNEZEU, DAR NU TOATE RELIGIILE I SE ÎNCHINĂ LUI! UNII SE ÎNCHINĂ LA OAMENI, LA ”PROFEȚII” LOR: BURTOȘII DE BUDHA, ALAH, MOHAMED, ETC....E UN IMBECIL PAPĂ ĂSTA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz