2020-03-28 16:46

Fiţi serioşi, Ceauşescu a murit! În noi...

 |  16:54
Fiţi serioşi, Ceauşescu a murit! În noi...

Stau pe chat cu unprieten, ma uit la televizor la ştiri şi dezbateri interminabile despre NicolaeCeauşescu. Mă plictisesc şi mut pe un canal de filme, apoi pe altul. Nu începenimic, aşa că pun din nou pe ştiri, îi tai sonorul şi ascult muzică în căşti. Ridicochii din calculator şi văd pentru a suta oară azi numele lui Ceauşescu şibrusc îmi dau seama că nu-mi pasă de deshumare, nici de testul ADN. Pur şisimplu ştiu răspunsul, Ceauşescu a murit, ceea ce însemna el cu adevărat amurit în mine, în voi, în fiecare dintre noi. Şi asta e important. Sigur, mereuvor exista tendinţe dictatoriale, un preşedinte care va vrea mai mult control,va fi comparat cu Nea Nicu, dar va fi doar o metaforă, pentru că adevărataesenţă a ceauşismului e dusă. Următorul dictator va trebui să inventeze altceva,să fie mai rafinat!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-30Parerea ta...

ERAS
21 Iul 2010

Adevarul este ca voi traiti in Romania voastra care se vede frumos de pe marginea piscinei sau din limuzina iar noi ceilalti traim in alta tara care arata cu mult mai rau decat in 1989.
ARGONAUTUS
21 Iul 2010

Domnule director va recomand o lectura fundamentala, editorialul pe teme sportive aflat putin mai jos. Eu personal citesc si plang. Inceptul m-a terminat, iar a treia fraza m-a zdrobit. Chiar asa jos s-a ajuns? Nimeni nu a citit inainte de publicare acest textulet?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine