2020-01-28 09:03

Ghiță chisăliță

 |  20:27

Răzvan Mateo Mateescu

Plânge Firea, plânge Ponta, Plumb, plânge tot PSD după Olguța primărița, fosta preferată a lui Vadim Tudor în PRM. O să le lipsească virulența ei (deh, școala lui Vadim) cu care îi toca pe dușmanii politici. Sau nu. Deocamdată nu mai merge la beci, doar stă închisă în casă. Procurorii pot face apel, poate și ea, și chiar a spus că o va face.

 ei și a celor din PSD, și nu numai, cu justiția continuă. Ponta cere mai multă reacție. Ca de obicei avem de a face cu un om nevinovat. Părerile de rău exprimate de colegii ei nu sunt compasiune, ci avărate declarații de susținere și sugerează, tot ca un obicei, că e victima unei poliții politice, a procurorilor ticăloșiți. Am spune noi mai multe, am da cu justiția de pământ, dar ne ceartă „colegii” internaționali, par să spună vocile plângărețe ale politicienilor.

Dar… prezumția de nevinovăție este cea care trebuie să existe. Și bine face. Totuși, de fiecare dată, dezechilibrul este evident între vocile procurorilor care anunță sec niște acuzații împotriva unui politican și tiradele nesfârșite ale celor care acuză acțiuni de poliție politică, la comandă, procurori băsiști, și altele multe, nu e cazul să le reluăm.

Olguța este de-o aroganță feroce și de la Vadim a învățat că poate să spună orice. Publicul va ține minte numai acuzațiile pe care le lansează, nu și dezmințirile victimelor atacurilor ei. Și așa va rămâne. Nu e singura. E plin de politicieni dar și jurnaliști plătiți special care fac așa ceva. Și procedeul nu e specific numai României, nu vă grăbiți.

În fine, dacă Olguța e pedepsită și trebuie să stea cuminte în casă, pe Sebastian Ghiță s-a pus cauțiune de 13 milioane de euro. Dacă nu o plătește, procurorii pot cere din nou reținerea și arestarea. Dar, dacă acuzațiile unui parlamentar făcute ca martor la DNA sunt adevărate, Ghiță e sigur că nu vor trece solicitările DNA niciodată în Camera Deputaților. Pentru că, spune parlamentarul-martor, el i-a șantajat pe deputați spunându-le că dacă nu votează împotriva cererilor procurorilor, îi face chisăliță cu postul lui de televiziune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-04Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
31 Mar 2016

HA HA......PAI DE CE EXISTA TEMBELIZIUNEA???SA SPELE CREIERE LA "STUPID PEOPLE"....SI SA IMBALSAMEZE TOT FELUL DE CADAVRE POLITICE INFRACTORI SI TERORISTI PE CARE SA LE PREZINTE DREPT "ALBA CA ZAPADA" LA PUBLIC.....VOTATI PE TOVARASUL OSAMA BINLADEN....CEL MAI BUN SPECIALIST IN PILOTAJ DE AVIOANE.....VOTATI PE TOVARASUL ALCAPONE...CEL MAI BUN SPECIALIST IN BOMBOANE CU AROMA DE COCA....INA....VOTATI PE TOVARASUL SCARFACE...CEL MAI BUN CHIRURG DE INIMA,NU RATEAZA NICIODATA O VICTIMA...VOTATI PE TOVARASUL VAN-GHELIE....OLANDEZUL ZBURATOR KRAKRAAAAA...ZBOARA CU BANII VOSTRI DIRECT IN CHINA LA TOVARASUL MAO...SAU LA TOVARASUL KIM IN KOREEA DE NORD...ETCETERA>>>>CAT MAI TINE CIRCUL ASTA PENIBIL CU JEFUIREA ROMANIEI DE CATRE CIA-NKVD???????....SCULAREA BAI ADORMITILOR...PUNETI-LE GATUL PE GILOTINA LA JIGODIILE ASTEA...CHELTUIM DEGEABA CU PROCESELE CIRC SI TZYGANIE...O GHILOTINA CU BUTON SI ELECTROMAGNET....EFICIENTA...MAI CEVA CA LA ABATOR....ASTIA SUNT PORCI SI SHOBOLANI NU OAMENI...DOAR CA AU CARNEA IMPUTZITA...NU MANANCA NIMENI ASA CEVA..POATE DOAR VIERMII
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine