2020-02-16 21:22

Gitenstein... pe sârmă! Exclusivitate! Senzaţional!

 |  17:47

O să vă expun câteva fapte şi vă priveşte cum le veţi interpreta. Joi, la ora 12,00, Victor Ponta a anunţat, într-o conferinţă de presă, că partidul său va propune suspendarea preşedintelui Traian Băsescu dacă acesta va promulga Legea pensiilor. Cu o oră înainte, liderul PSD avusese o întâlnire cu ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, pe care l-a informat de demersul pe care urma să îl anunţe şi publicului larg. Sursele mele spun că pesediştii şi-ar fi dorit o întâlnire mai amplă la ora 11.00, fiind invitaţi şi ambasadorul Marii Britanii şi cel al Franţei. Primul a refuzat întâlnirea, iar cel de-al doilea nu a răspuns nici acum. Dar, oricum, impactul de imagine în ţara noastră îl dădea mesajul transmis către american, cele două puteri europene neavând pentru români imaginea unor jucători importanţi pe scena noastră politică internă.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-12-29Parerea ta...

SILE
27 Sep 2010

Destul de logic. Mai putin sau de loc logic e comportamentul politicienilor nostri.Eu , in locul lui Gittenstein, ii intrebam scurt: da' aveti suspensor? Ca nici data trecuta nu v-a mers. O zi buna!
CITITORUL
27 Sep 2010

Cred ca proiectul Romania se apropie de final si trebuie desfiintat. Nu sint nici pe departe extremist sau mai stiu eu ce. Doresc descentralizarea si economia de piata. Actuala Romania nu poate crea asta.De ce? Nu mai conteaza.Important este ca nu poate. Revenirea la regatele istorice autonome politic si financiar cred ca este singura solutie astazi. Moldovenii ar putea sa-si aleaga in pace comunistii lor fara sa mai creeze spasme si spaime celorlalti romani. Ardeleni si-ar putea contin
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine