2020-07-04 12:36

Ieşi afară, javră ordinară!

 |  13:50

Roland Cătălin Pena

Parcă aşa strigau, mai an, hoardele de caschete manevrate din sediul PSD la porţile unuia dintre palate, nu? De data asta e vorba de un personaj colectiv, din care, ca dintr-o matrioşkă, ies, una câte una, javre cu nume şi prenume, a căror enumerare o încep mai jos, lăsând lista deschisă pentru completare... Să vă vărsaţi şi voi, dragii moşului, năduful, nu doar eu. Înainte de pomenirea javrelor de care vorbim, doar o vorbă, preluată de la un prieten de pe Facebook, vreau să mai spun: “Ăştia au crezut că toată Romania este compusă din oameni proşti. Ne-au enervat atât de tare, încât au scos din casă oamenii deştepţi!”.

Primul pe listă, soţul Dacianei, ginerele lui tata-socru, uitat fie-i numele! Chiar, ce mesaje de “felicitare” o fi primit micul ochelarist, înalt cât o prăjină, de la prietenii săi de la Moscova şi Beijing? Tare mai sunt curios.

Imediat vine soţul Bombonicăi, cel care învie morţii în ziua alegerilor.

Să nu-l scăpăm din vedere pe Mult Prea Fericitul, ai cărui subalterni s-au grăbit să-i sfinţească pe pesedişti, mai ceva ca motoarele autoturismelor, turbosuflantele, motostivuitoarele ş.a.m.d.

Preavrednicul ginerică, premierul desemnat, refăcătorul de USL, Călin Cinci Neveste şi nici pic de caracter, merită şi el consemnat la loc de cinste.

Primarii care au “beneficiat” de ordonanţa Dragnea pentru a trece la PSD cum or fi dormit azi-noapte?

Vajnicii lideri de sindicat, colegi de breaslă cu Iohannis, pe unde o să scoată cămaşa când i-o întreba dăscălimea de pactul ăla semnat la ceas de seară cu mitomanul?

Sebi Ghiţă cum şi-o recupera milioanele investite în campania lui Viorel? Cred că i-a rupt deja cocoaşa.

Izmenarul de la Interne, care se visa şef la SRI, nu a trădat încă, ori nu a avut cu cine negocia în numele “interesului naţional”?

“Consilierul prezidenţial pe probleme de siguranţă” o mai trimite românii din Paris să voteze la Nancy? Ăsta pe lângă că e javră e şi scârbă bătrână.

Să-l amintim, în treacăt, pe pupătorul de iconiţe, tata Puiu, care duminică a dus naţionala de fotbal la vot ca să anunţe el la televizor, ca ultimul parşiv, că a votat pentru “progres”. Adică UNPR.

Cum ziceam, lista javrelor e mult mai lungă şi o las deschisă pentru adăugiri.

Liviu Dragnea tocmai a anunţat că nu ies. De la guvernare. Le dau o veste proastă. DNA trăieşte!

Să nu uităm o chestie esenţială. Următorul pas este instalarea lui Cătălin Predoiu la Palatul Victoria şi, apoi, la treabă!

Hai România!

N.B. Mircea Badea, Mihai Gâdea şi voi ăilalţi din stirpea lor, vă “simteţi” bine? Ăia 7,4 milioane de români vă mai iubesc?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-19Parerea ta...

CA-NTOTDEAUNA,
17 Noi 2014

la inaltime, Stimabile :)))) Traiasca SCHIMBAREA si noul Presedinte! Recunosc ca am fost printre cei mai impotriva actualului presedinte, unul dintre cei mai inversunati dar, ceea ce m-a facut sa schimb macazul, a fost propunerea barbateasca de a se lua la lupta cu sistemul, cu amnistia, cu dat-lui LIBER la DNA, cu anularea imunitatii, samd...iar iesirea Neamtului de diminiteata devreme cu aruncarea temelor pt.guvernanti, imi intareste convingerea ca vrea sa faca ceva! Personal, ii acord increderea mea, sa vedem ce face! Sper sa nu dezamageasca, sper sa nu prosteasca...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz