2020-04-05 07:42

În cazul “Mădălina Manole”, Agerpres i-a dat o lecţie lui Traian Băsescu

 |  19:38
În cazul “Mădălina Manole”, Agerpres i-a dat o lecţie lui Traian Băsescu

Nimeni nu a ştiut ce a însemnat MădălinaManole pentru opinia publică, dar dacă artista ar fi aflat în ziua precedentămorţii cât de iubită şi de apreciată este, mai mult ca sigur că ar fi aruncatpesticidul peste plantele din curte. Odată anunţată dispariţia sa fulgerătoare,informaţiile au început să curgă în cascadă.

Fiecare banalitate din viaţă, căreia nici măcarartista nu i-ar fi dat importanţă, urmare a tragediei, căpăta altă greutate. Deaceea, toată ziua de miercuri principalele televiziuni de ştiri au citat AgenţiaAgerpres, ai cărei ziarişti au fost singurii care au reuşit să-i smulgă ultimulinterviu interpretei. Cine nu lucrează în presă nu ştie că bătălia pentru obţinereade exclusivităţi este vitală. Ultimele cuvinte rostite de Mădălina în viaţăpentru Agerpres au constituit o adevărată lovitură de presă. Dacă interpreta demuzică uşoară nu s-ar fi sinucis, probabil că ziua ei de naştere ar fi trecutneobservată, pe când aşa, Agerpres a făcut furori. O singură zi a fost în topfiindcă ieri, un jurnalist a dat-o de gol. Într-un final, cei de la Agerpres aurecunoscut că au făcut un mixaj din declaraţii mai vechi şi din fragmente extrasede pe blogul Mădălinei.

În “interviul” luat de Agerpres, MădălinaManole spunea “sunt o artistă împlinită, o mamă şi o femeie fericită”. Practic,aceste vorbe încărcate de optimism, spuse cu vreo 14 ore înainte se băteau cap în cap cu cei400 ml băuţi din licoarea otrăvitoare. Oricât încearcă să-şi mascheze trăirile,unui om care îşi premeditează moartea nu-i mai arde să stea la şuetă cu nimeni.Drept dovadă, marţi seară, când au fost la repetiţii, colegii de trupă auremarcat că Mădălina nu era în apele ei.

Agerpres este agenţia publică de ştiri, tot aşacum Radioul şi Televiziunea Română sunt instituţii ale statului. Pe vremuri, erasingura agenţie de presă care îi ridica osanale lui Ceauşescu, după ’89, adevenit Rompres pentru ca, acum doi ani, să-şi recapete vechea titulatură. Apariţiainterviului pe Agerpres i-a făcut pe mulţi şefi din cadrul altor agenţii de ştiririvale să-şi ia subalternii la goană. Practic, s-a încercat obţinerea uneilovituri de presă, printr-un fals. Adică prin minciună.

Traian Băsescu spunea la inundaţii că peteleviziunile private ale lui Vântu şi Voiculescu se spun numai minciuni. Agerpresi-a dat o lecţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-04-22Parerea ta...

OMULDELADUNARE
18 Iul 2010

OARE ASA POT FI PRIVITE LUCRURILE , DOAMNA MISCHIEVICI ? CE LEGATURA ARE AGERPRES CU BASESCU ?POATE ACEEASI PE CARE O AVEA TVR PANA MAI IERI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine