2020-02-28 21:24

Între 3 şi 15 ani pentru ”Diaspora”, domnilor Ponta şi Dragnea!

 |  16:18

Roland Cătălin Pena

Nu ştiu cum se mai simte USL, dar DNA trăieşte! Tocmai a preluat de la Parchetul General dosarul privind problemele de la votul din Diaspora, în care sunt cercetate fapte de abuz în serviciu şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale. Spre liniştea domnilor Ponta, Dragnea, Corlăţean şi Meleşcanu, DNA nu arestează comunişti sau mincinoşi cu înaltă calificare, dar, spre neliniştea susnumiţilor, ridică la greu corupţi şi politicieni care abuzează de funcţiile în care s-au cocoţat într-un moment de neatenţie al alegătorilor. Fix ce au făcut ei cu secţiile de votare din străinătate. Că tot vin Sărbătorile de iarnă, să le urăm un sincer “La mulţi ani!”.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a precizat, referitor la preluarea Dosarului ”Diaspora” de către DNA, că, din punctul de vedere al formaţiunii pe care o reprezintă, legea a fost respectată, ea menţionând că nu a existat rea-voinţă, iar costul politic a fost dureros. Nu i-am auzit urlând de durere pe şmecherii care au furat miilor de români dreptul la vot, dar suntem numai ochi şi urechi. Cum cercetarea sub control judiciar a fost declarată neconstituţională, rămân doar cele două forme de arest, una mai dureoroasă decât cealaltă. Pentru a nu intra nepregătiţi la beci, ar face bine să-l consulte pe cel care le-a fost baci până mai deunăzi, Adrian Năstase. A, şi Dan Voiculescu are oarece competenţă.

Până atunci, iată, dragi domnilor Ponta, Dragnea, Corlăţean şi Meleşcanu, ce scrie la Legea 78/2000: Infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi infracţiunea de abuz în serviciu prin îngrădirea unor drepturi, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Spor!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-08Parerea ta...

UN MARE FAS!
04 Dec 2014

Stimabile! Sunt in stare sa pun pariu cu matale si cu cine mai vrei, ca astia or sa scape ieftin! Nu stiu...asa imi spune mie un gand! Spui intre 3 si 15 ani pedeapsa -hmm! Nu si-a luat-o SOV macar 5 ani afirmand indraznet, aproape obraznic c-a acceptat sa fie condamnat pt.probe fabricate nu pentru cele grele si adevarate pentru care ar fi meritat sa zaca pan'la moarte in puscarie, iar astia sa fie condamnati cu maximum de pedeapsa?! Nu cred! Asa cum Nastase a scapat usor si frumos cu toate conturile si casoaiele LA PURTATOR, asa cum lui Duicu, Mazare, N.C-tinescu si altii care vor mai fi saltati - vor fi taxati cu minimum de pedeapsa si cu pastrarea intregii lor averi...arata ca MIROASE URAT si ca e CEVA PUTRED in toata afacerea arestarilor astora! Si e de-nteles pe undeva - stiu multe si/sau f.multe despre toti si toate si-atunci se face TROC: eu te condamn doar pt.atata si eventual scapi intr-un an, doi...tu - spui doar atat, restul - e cancan (cu oaresce masura), pentru prostimea avida de sange si dreptate!
ION ION
06 Dec 2014

DRAGA pena CIND SE FAC ASEMENEA ACUZATIIse consulta juristul ziarului cei enumerati de dvs nu sunt functionari public.am zis.
CE ZICI TU IOANE?
06 Dec 2014

Sa consulte Pena juristul ziarului ca altfel ce?! Adica ii prinzi cu flagrantu-n gura si tu zici ca-i mamamliga, nu? Ba! mai aveti frati biologici ori d-aia de partid, pe-acasa?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine