2020-04-08 10:04

Iubirea pentru Mădălina schimbă sinuciderea în crimă

 |  20:19
Iubirea pentru Mădălina schimbă sinuciderea în crimă

Anchetaîn dosarul “Mădălina Manole” este aproape finalizată, datele preliminare alemedicilor legişti şi audierile de martori conducând la concluzia că artista s-asinucis. Cu toate acestea, opinia publică, dar mai ales părinţii ei respingcategoric versiunea sinuciderii. Fanii nici nu vor să audă că interpreta lorfavorită, ajunsă în pragul nebuniei, a fost în stare de un asemenea act. Cu atâtmai mult părinţii.

Niciodată- şi cazurile concrete din lumea criminalistică pot confirma acest lucru - părinţiişi rudele celor care îşi pun capăt zilelor nu vor accepta că fiinţa lor cea maidragă de pe lume nu a mai suportat să trăiască şi a vrut să-şi încheie socotelilecu viaţa. Cei rămaşi de acum încolo cu suferinţa caută întotdeauna vinovăţiile încu totul alte persoane, nicidecum în cele care şi-au dorit cu adevărat să moară.

Înparanteză fie spus, când trupul lui Ioan Luchian Mihalea a fost găsit tumefiat înapartamentul său urmare a zeci de lovituri de cuţit şi apoi au fost prinşiasasinii, lumea a refuzat să creadă că ei sunt adevăraţii autori. Nici nuconcepeau ca marele artist, inventatorul Grupului Song, care a făcut atâta vâlvăîn era comunistă, să fie asasinat de doi neisprăviţi. Fiecare zi care trecea dela descoperirea cadavrului fără ca autorii să fie prinşi adâncea şi mai multmisterul, astfel că atunci când criminalii lui au ajuns în arest, a fost a doualovitură dată admiratorilor şi susţinătorilor săi. Ei şi-ar fi dorit ca ucigaşiilui Mihalea să fi fost la fel de celebri precum era victima lor. Comentariile făcuteîn presă la vremea respectivă erau de respingere totală a variantei oferite decriminalişti.

Însituaţia Mădălinei, părinţii i-au declarat război pe faţă lui Petru Mircea, soţulrămas văduv. Degeaba s-a stabilit, cu probe certe, că fata avea probleme deordin psihic, dovadă şi prima tentativă de sinucidere, din 17 iunie, când, dupăcum spun colegii noştri, a înghiţit 30 de pastile de Paracetamol şi Ibuprofen. Poateo întrebare la care anchetatorii nu au deocamdată cum să răspundă este motivaţiagestului ei, de ce a ajuns ca Mădălina Manole să-şi dorească moartea. Ei au reuşitsă afle doar efectul. Ca soţul să poată fi “agăţat” în moartea Fetei cu părulde foc, ar trebui să existe măcar un indiciu că i-a înlesnit să-şi ducă operanefastă la bun sfârşit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-08Parerea ta...

DANIELA
20 Iul 2010

Un parinte,sfashiat de durere nu poate accepta faptul ca moartea i'a luat copilul:(cauta vinovati....eu una nu inteleg de ce se grabeste lumea sa traga concluzii...Sufletul Madalinei are nevoie de liniste,procuratura nu are nevoie de noi... Ma trec fiorii...daca este adevarat ca se invoca deja drepturile asupra averii,mi se pare anormal ca in astfel de clipe sa'ti amintesti de conturile din banca:( Toata aceasta mediatizare mi se pare c'a depasit limita normalului si al bunului simt...
DANIELA
20 Iul 2010

Acest razboi ii va dauna copilului...acum atentia trebuie focusata inspre cel mic care are nevoie de multa afectiune,nu de rude care se bat pt custodie,vila,masini sau bani...ar fi pacat ca peste ani acest copilas sa traiasca si el cu perceptia ca asupra sa s'a abatut vreun blestem:( Parintii Madalinei trebuie sa constientizeze ca doar iubirea acestui copil le poate alina suferinta...prin forta nu o poti obtine..efectul bumerangului s'ar putea sa se abata asupra lor....pacat:(
KEANU
20 Iul 2010

D na Livia Mitchievici, nu colegii au spus ca in prima tentativa de suicid Madalina a folosit Paracetamol si Ibuprofen,, ci a fost confirmat acest lucru de catre medicii spitalului Floreasca unde a fost transportata de catre sotul ei Petru Mircea unde i s a acordat primului ajutor! La externare chiar artista a cerut medicilor sa pastreze secret acest incident.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine