2020-07-08 01:31

La ce o medita Gânditorul de la Hamangia? Sigur nu la... :) !

 |  17:43
La ce o medita Gânditorul de la Hamangia? Sigur nu la... :) !

Dacă e să mă luaţi repede, aş spune că anotimpul meu preferat este primăvara. Atunci, bucăţi de carne albă încep să iasă din hainele Ei, precum ghioceii din covorul de frunze de anul trecut. Sunt gingaşe, timide, aşteptând complimente cum că nu s-au urâţit pe timpul iernii şi, dacă ştii ce să le spui, câştigă teren în detrimentul hainelor, până uiţi frigul ce abia l-ai scuturat din viaţa ta. Dar îmi place şi vara, de fapt, s-ar putea ăsta să fie anotimpul meu preferat. Hainele rămân doar o podoabă pentru trupul ars de soare. Ca un gablonţ ce nu poate acoperi tot telefonul de care e atârnat, doar îi dă utilităţii un strop de strălucire. Şi căldura pare să topească orice urmă de rezistenţă, lăsând doar ochii să îţi spună că are şapte ani de acasă, în timp ce fiecare linie a corpului ei spune altceva. Dar toamna... asta e partea pe care o iubesc cel mai mult din an, când, împlinită de soarele verii şi de frumuseţea vacanţelor, frumuseţea se adună în haine, ca o comoară ce ţi se va dezvălui numai ţie.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-24Parerea ta...

SILE
24 Iul 2010

Ce faci Ioane? sezi si cujeti? - No, numa sed! Putini s-au gindit ca pozitia celebrei statuete e folosita de om si pentru altceva.Poate si pentru ca artistul nu i-a pus sub fund o oala de noapte. Pe vremea aceea nici nu existau. O zi buna!
ERETELE
25 Iul 2010

Ganditorul de la Hamangia mediteaza la „editorialele” scrise de nea alecu si se minuneaza cat de bine ii„ies ”acestuia. Unele se usuca ca „rahatii la soare ”,altele se inmoaie ca rahatii in ploaie. Ce mi-a iesit !
ERETELE
25 Iul 2010

Sile,tata,continutul articolului nu este de inteles pentru cerebelul tau,lipsit de sinapse, fiind neted ca FUNDUL la care faceai trimitere. Daca nu existau oale de noapte ,in timpurile acelea,sunt convins ca in timpurile in care te-ai nascut tu acestea existau.Cred ca te-ai indragostit de acea OLITA si gandul iti este numai la ea .Dormi cu olita sub CAP,acela este ,de fapt,FUNDUL tau.Somn usor !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz