2020-02-16 21:08

Lăcătuş începe un nou mandat ratat la Steaua

 |  20:44

La fel ca toţi foştii mari jucători, Marius Lăcătuş şi-aînceput cariera de antrenor cu un handicap, deoarece toată lumea aştepta de laei rezultate pe măsură. Până acum nu a reuşit să îl depăşească, iar cariera sapoate vorbi de la sine. Numele nu l-a ajutat nicăieri să stea pe bancă mai multde 45 de meciuri consecutiv.

Dacă în cazul celorlalte formaţii pregătite e mai puţinimportant în ce condiţii a acceptat, la Steaua toate ofertele au fost “fortuite”,cuvântul îndrăgit de predecesorul său, şi fără ca el să fie prima soluţie. Defiecare dată, a fost găsit ca ultimă variantă, după refuzul unor antrenori maiconsacraţi.

Între timp, datele problemei nu s-au schimbat, iar acumpatronul a apelat la gloria Lăcătuş din aceleaşi motive. Hagi, Dan Petrescu şiAnghel Iordănescu l-au refuzat, iar fostul număr 7 era singura gloriedisponibilă pentru a-i mai potoli pe fanii supăraţi. Şi la fel ca până acum,când tensiunea din vestiar atinge cote alarmante.

Deşi a anunţat că se retrage în Spania, “Fiara” a fost rapid pusă cu botul pe labe de fostul oier GigiBecali şi s-a întors în Ghencea cu primul avion, fără să ţină cont de ce seîntâmplă la echipă.

Pare-se că Lăcătuş nu a învăţat nimic din primele două mandateşi încearcă din nou imposibilul. Probabil mânat de dorinţa de a faceperformanţă la clubul pe care l-a servit până acum cu atâta ardoare, fostulinternaţional a greşit din nou, alegând să preia o echipă cu moralul la pământîn plin campionat. Şi asta o va realiza atunci când va fi deja plecat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine